23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny plasttype i Danmark, der forhandles af OTV Plast A/S.

Plasten vinder frem i disse år, da bl.a. konstruktørerne og teknikker i virksomhederne har fået bedre kendskab til de forskellige plasttyper, og ikke mindst de muligheder de giver i konstruktionerne.

Lubramid® 600 T – er et nyt selvsmørende kunststof fra firmaet Licharz, der forhandles af OTV PLAST A/S
Usædvanlig lav friktion kombineret med gode slidegenskaber og høj mekanisk styrke.

Lav friktion
Lubramid® 600 T er støbt nylon (PA6 G), som er tilsat specielle additiver og smøremidler. De omhyggeligt udvalgte smøremidler og deres indbyrdes afstemte sammensætning har med et stadigt fokus på glideegenskaberne gjort det muligt at fremstille et kunststof med en helt usædvanlig lav friktion, der er nede på 0,15 µ. Desuden bliver forekomsten af den uønskede stick-slip-effekt reduceret til et absolut minimum.

Livslang selvsmørende effekt
Lubramid® 600 T har en selvsmørende effekt og gode glideegenskaber, der forbliver stabile i hele produktets levetid. Hertil lægges den høje slidstyrke fra basis kunststoffet PA 6 G, der samtidig medfører den velkendte gode og ukomplicerede spåntagende bearbejdning af produktet.

Anvendelse
Lubramid® 600 T er nok markedets bedste produkt, når glideegenskaberne fra PEHD 1000 ønskes og der samtidig stilles krav til en høj slid- og mekanisk styrke.

Lubramid® 600 T anvendes også, hvor smøring af maskindele er vanskelig, umulig eller uønsket.

Alle produkter, der hidtil har været fremstillet af støbt nylon (PA 6 G), kan med fordel erstattes af Lubramid® 600 T. Derved opnås længere levetid, mindre slid med færre omkostninger til følge.

Produkteksempler:
-Glidelejer,
-lister,
-bøsninger,
-plader,
-lejer,
-ruller og hjul
-tandhjul,
-stænger og kædestyr,
-kædeføringer og sving,
-spindelmøtrikker

Lubramid® 600 T fås som halvfabrikata i form af plader, rundstænger og emnerør. Farverne er natur, grå, grøn og rød, hvor natur er fødevaregodkendt. De kundespecifikke Lubramid® 600 T emner fremstilles på OTV PLASTs moderne produktionsapparat, hvilket sikrer en ensartet høj kvalitet.

OTV PLAST A/S
OTV PLAST er en kombineret produktions- og grossistvirksomhed, hvor den spåntagende bearbejdning af plast udføres på moderne CNC-styrede bearbejdningscentre. OTV PLAST er specialister i fremstilling af kundespecifikke emner i alt fra enkeltstyksproduktion til serieproduktion og kan tilbyde dag til dag levering af plast halvfabrikata fra vores store lager.

OTV Plast A/S
Søndergade 115
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32786308
P nummer: 1015909923

Send til en kollega

0.047