23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Irsk virksomhed søger joint venture-partnere og distributører

En irsk virksomhed specialiseret i energi vurderinger og bæredygtig produktinnovation har udviklet en ny type rullegardin, der reducerer træk og varmetab. Virksomheden er på udkig efter joint venture-partnere og distributører for deres produkt.

Virksomheden har udviklet et innovativ bæredygtigt produkt, der reducerer udkast og varme tab i bygninger. Producenter og forhandlere for det nyligt udviklede produkt søges. Det irske selskab tilbyder design, forskning, ingeniørvirksomhed og intellektuel ejendomsret. De er villige til at udlicensiere produktet, og er også på udkig efter joint venture muligheder.

For mere information omkring den irske virksomhed kontakt Henrik Sørensen på 99 31 15 39 eller besøg Enterprise Europe Network webportal på www.enterprise-europe.dk



Enterprise Europe Network
Virksomheder, der søger partnerskaber som leverandører, distributører, agenter, projektsamarbejder, outsourcing eller lignende, kan nu online søge i Enterprise Europe Networks store samarbejds-database. Databasen er skabt for at skabe kontakter mellem virksomheder over grænserne og giver nem og gratis adgang til nye leverandører, kunder og øvrige samarbejdspartnere.

Du kan finde databasen her

Enterprise Europe Network kan også assistere med gratis oprettelse af din egen virksomhedsprofil i databasen, hvor du selv specificerer hvilke samarbejdspartnere, du er interesseret i. Virksomhedsprofilen indeholder en beskrivelse af virksomheden, samt hvilken type samarbejde virksomheden er interesseret i. Med en profil i Enterprise Europe Networks database er din virksomhed synlig for udenlandske virksomheder og forskningsorganisationer, som søger en samarbejdspartner.

For mere information omkring databasen kontakt Henrik Sørensen på 99 31 15 39 eller besøg Enterprise Europe Network webportal på www.enterprise-europe.dk


Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.031