23948sdkhjf

Stort underskud hos Lindø

Helt som ventet kom Lindøværftet ud af 2007 med røde tal på bundlinjen, og kravet til værftet i fremtiden er klart: Der skal tjenes penge.
I går aflagde A.P. Møller-Mærsk regnskab for 2007, og mens resten af koncernen har forbedret indtjeningen, var der helt som ventet underskud hos koncernens smertensbarn; Lindøværftet. Der nævnes ingen tal, men administrerende direktør i A.P. Møller-Mærks, Nils Smedegaard Andersen, afslører, at underskuddet var mindre end i 2006, hvor det endte på ca. 1 mia. kr., men dog af betydelig størrelse. Det skriver Fyens Stiftstidende.

I samme ombæring afslørede Nils Smedegaard Andersen, at A.P. Møller-Mærsk overvejer at sælge flere forretningsenheder fra, som ikke er relateret til virksomhedens kerneforretning. Der er dog endnu ikke afgjort, om Lindø hører til disse enheder, men til gengæld vil der i de kommende år blive stillet øgede krav til værftets rentabilitet.

- Vi har en meget klar holdning til Lindø. Det er, at værftet skal tjene penge som enhver anden af vores virksomheder, udtalte Nils Smedegaard Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109