23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Positioneringsbolte til påsvejsning fra Brd. Klee

positioneringsbolte til påsvejsning. De findes i to varianter: Uden stopspærre (GN 607.4) og med stopspærre (GN 607.5). Er specielt velegnede til firkantrør i stål eller til tyndplade, hvori man kan anbringe gevind.

Nyt fra Elesa+Ganter, hvis store program nu også indeholder positioneringsbolte til påsvejsning. De findes i to varianter: Uden stopspærre (GN 607.4) og med stopspærre (GN 607.5). Er specielt velegnede til firkantrør i stål eller til tyndplade, hvori man kan anbringe gevind.

Positioneringsboltene er fremstillet i bruneret stål og positioneringsstiften er hærdet. Det matte sorte hoved er fremstillet i termoplast-polyamid og er ikke-demontérbar. For bedre positionering er en ansats blevet udviklet. For at forhindre deformation ved påsvejsning skal kunststofkappen til positioneringsbolten isættes efter svejsning. Dette gøres ved hjælp af en hammer med blødt gummi.

For at reducere boltens højde er trykfjederen på GN607.4 og GN607.4 med stopspærre integreret i positioneringsboltens hoved.

GN607.5 positioneringsbolte anvendes, hvor stopspærren ikke må rage ud. Når trukket ud kan bolthovedet drejes 90 grader. Trykfjederen og spærremekanismen er integreret, så positioneringsbolten fungerer perfekt – altid. En slids forhindrer, at det spærrede bolthoved ved en fejl drejer tilbage.

Mere information på www.klee.dk eller tlf. 43 86 83 33.

Rekvirér gratis 1000 siders katalog på Elesa+Ganters brede program.

Brd. Klee A/S
Gadagervej 11
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46874412

Send til en kollega

0.047