23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intelligent og universal positioner

Kan bruges til alle tænkelige opgaver i procesindustrien.

Granzow A/S kan med to nye typer positioner til kontrol af pneumatiske aktuatorer opfylde næsten alle tænkelige opgaver og løsninger i procesindustrien. Typer er beregnet for HART, PROFIBUS-PA, FOUNDATION fieldbus H1 eller FoxCom Kommunikationsprotokoller.

Intelligente positioner
Den har autostart med selvkalibrering. Der er udgangssignal til håndholdt terminal, pc'er eller IA/S systemer. Positioneren kan også leveres med infrarødt interface med IRCOM.

Universale positioner
Den kan leveres i udførelsen "intelligent", intelligent med kommunikationsprotokoller" eller som "intelligent uden kommunikationsprotokoller".

Kommunikationsprotokollerne
Benyttes de nævnte protokoller opnår brugeren følgende specifikationer:

Et slaglængdeområde fra 8 til 120 mm, alternativ 260 mm samt et vinkelområde op til 95 grader og forsyningsluft op til 6 bar. Med en "boosterventil" kan man opnå et tryk op til 7 bar.

Montering på aktuatorerne
Positioneren er beregnet for enkelt eller dobbelt virkende udførelse. Den kan monteres på en lnieær aktuator med NAMUR tilslutning tilslutning eller en roterende aktuator i henhold til VDI/VDE 3845.
Positioneren kan også monteres direkte på aktuatorens top eller andre tilslutninger.

Positioneren
Den er udført i tæthedsklasse IP65, NEMA 4X. Desuden opfylder konstruktionen ATEX specifikationerne, II2 G EEx i/II 2 EEx n samt sikkerhedsnormerne FM og CSA for den intelligente posiitioner.
Positioneren har display og bruger interface med flersproget tekstgrafisk LCD eller LED. Der er status og diagnostisk information på LCD displayet.
Tilgangssignalet og positionerens tilbagemelding er analog med 4 til 20mA.
Desuden har den intelligente positioner en hurtig konfiguration med tre trykknapper og en mekanisk bevægelsesindikator. Den universale position leveres med fire trykknapper og bevægelsesindikator. Endvidere er der to binære indgange og udgange samt udgang til alarm. Den intelligente positioner har 2-3 trådet indbygget uafhængige induktive grænseswitches eller mikroswitches samt sensorer til forsyninsluft og udgangstryk.
Temperaturområdet er fra minus 40 grader til plus 80 grader C.

Responcekarakteristik
Minimum følsomheden er 0,1 pct. af bevægelsen. Ved den "ikke lineære funktion" er indstillingen af yderpunktet 0,4 pct. af bevægelsen. Hysterese er 0,3 pct. af bevægelsen.

Tilbehør
Den intelligente og undiversale positioner kan efter ønske leveres med en trykenhed der minimere slagtiden samt en kapacitetsmanifold.

Kilde: Automatik

www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Send til en kollega

0.047