23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Safety Calculator PAScal – Beregningssoftware til verificering af den funktionelle sikkerhed

Safety Calculator PAScal beregner det opnåelige PL (Performance Level) og SIL (Safety Integrity Level) for sikkerhedsfunktioner i maskiner og anlæg afhængigt af de anvendte komponenter.

Beregningssoftware til verificering af den funktionelle sikkerhed
Pilz har udviklet et softwareværktøj, som gør fastlæggelsen af en maskines eller et anlægs sikkerhedsniveau til en leg. Med Safety Calculator får du et værktøj, der letter arbejdet væsentligt med den systematiske fremgangsmåde, hvor de nye standarder overholdes, uden du behøver at studere den matematik, der ligger til grund for standarderne.

Enkel fastlæggelse af sikkerhedsfunktioners sikkerhedsniveauer
Safety Calculator PAScal beregner det opnåelige PL (Performance Level) og SIL (Safety Integrity Level) for sikkerhedsfunktioner i maskiner og anlæg afhængigt af de anvendte komponenter. Resultatet verificeres med det nødvendige PL i henhold til EN ISO 13849-1 og SIL i henhold til EN/IEC 62061, og eventuelt nødvendigt arbejde angives. Med den grafiske visning af resultaterne kan brugeren på en enkel måde se, på hvilke steder, med hvilke komponenter og hvor godt det nødvendige sikkerhedsniveau opnås.

PAScal indeholder Pilz-produkternes tekniske data som integreret bibliotek. Du kan selv oprette dine egne biblioteker for forskellige enheder eller importere dem i form af andre producenters produktbiblioteker.

Læs mere om eller download en demoversion af PAScal softwaren her!

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.05