23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HI – verdenspræmiere i Danmark på….

….berøringsfri farve- og glansmåler til pulver, flydende produkter m.m.

Strenometer ApS er glade for at kunne fremvise (stand L9168) en ny, berøringsfri farve- og glansmåler fra X-Rite Ltd.: spektrofotometer VS450.

Spektrofotometer VS450 er:

revolutionerende inden for måling af pulver, cremer, pastaer og væsker.

praktisk til fine tekstiler.

spændende alternativ til traditionelle farvemålere inden for farve- og lak- samt plastindustrien.

døråbner for måling af fine, skrøbelige eller følsomme emner, der ikke tåler kontaktmåling.

Spektrofotometer VS450 gør det enkelt og pålideligt at måle direkte på pulver, væsker m.m. uden først at fylde disse i diverse glasbeholdere.

Udstyret måler spektralkurven for hver 10. nanometer i det synlige farverum fra 400 – 7 00 nm, altså en unik ”farvekurve” baseret på 31 målepunkter, hvilket matcher de fleste af de traditionelle farvemålere, der anvendes i dag.

Det samme gør sig gældende for det tilhørende software, som er af samme type som de QC- og formuleringspakker, der anvendes med traditionelle farvemålere. Med andre ord softwarepakker der kan konfigureres til alt fra simpel pass/fail over detaljeret kvalitets- og produktionskontrol til komplette farveformuleringsløsninger.

Instrumentet er udstyret med et omstilleligt 6 eller 12 mm måleområde, der gør det muligt at skifte mellem et mindre måleområde til detaljerede emner og et større til ensartede overflader. Omstillingen er enkel og kræver end ikke en ny kalibrering.

Korrekt placering af emnerne går som en leg, da målepunktet vises som en oplyst cirkel, og instrumentet nemt hæves og sænkes, i forhold til emnets størrelse, på det valgfrie stativ.

Endelig angiver den indbyggede glanssensor glansværdien som målt i 60° med en traditionel glansmåler.


Vi ses på stand L9168

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.078