23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Diatom A/S får eksklusiv aftale om patenterede pakninger fra Jungtec

Diatom A/S har fået eksklusiv agenturaftale med selskabet Jungtec GmbH & Co KG på deres innovative kvalitetspakninger, der lever op til fremtidens krav, og som også har virkelige gode miljøegenskaber og kan reducere omkostningerne hos virksomhederne.

Jungtec er specialist leverandør af kvalitetspakninger til det globale marked, hvor virksomheden udvikler, producerer og leverer komponenter, med målsætningen at de forbliver funktionelle - i meget lang tid. Virksomheden blev grundlagt i 1988 af Alfred Jung, og siden da har Juntec udviklet en lang række banebrydende produkter i pakningsindustrien. En række priser og anerkendelser, som den tyske Environmental Award (Der Deutsche Umweltpreis) i 2004 og den tyske Business Innovation Prize (Innovationspreis der deutschen Wirtschaft) i 2008, understreger de innovative kræfter ved produkter fra Jungtec.

Vision om at hjælpe kunderne med at opbygge sikre og miljøvenlige systemer
De stigende miljøkrav og kundernes stigende bevidsthed for at holde omkostningerne nede, er baggrunden for udviklingen af de nye pakninger. Jungtec besluttede simpelthen at genoverveje hele grundlaget for pakningsteknologi, og resultatet blev pakninger med den højeste kvalitet på markedet!
Gennem udviklingen af den højeste kvalitet af pakninger var det Jungtec’s mål at forbedre den nuværende teknologi, med henblik på at reducere udslip af miljøfarlige og sundhedsskadelige stoffer.
Med sine innovative produkter har Jungtec allerede nået dette mål, og endda overskredet det på steder, fordi alle Jungtec pakninger allerede opfylder de respektive krav og normer for emissioner og miljøbeskyttelse i fremtiden.

Med den nye forseglingsteknologi er det gjort muligt at frigøre industrielle systemer fra at sprede forurening fra flanger, og samtidig har pakningerne en enestående balance mellem pris- og ydelsesforholdet, hvilket skyldes virksomhedens udviklings- og produktionsekspertise. Produktchef Egon Jørgensen fra Diatom A/S understreger at selv mindre industrier kan sikres en konkurrencemæssig fordel på fremstillingsniveauet med hensyn til både miljøvenlighed og reducerede omkostninger. Jungtec’s teknologi gør det nemlig muligt for vækstøkonomier og udviklingslande at bruge pakninger, der er både miljøvenlige og af høj kvalitet.
Yderligere information om produkterne kan fås ved henvendelse til Diatom A/S

Diatom A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310

Send til en kollega

0.032