23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Manipulation er udelukket – Pilz gør overvågning af beskyttelsesdøre sikker

De berøringsfrie beskyttelsesdørssystemer PSENslock kombinerer en sikker overvågning af beskyttelsesdøre med en berøringsfrit fungerende holdemagnet. Især bevægelige beskyttelsesanordninger som sving- og skydedøre kan sikres optimalt.

De berøringsfrie, sikre beskyttelsesdørssystemer PSENslock er et sikkert alternativ til den tidligere mekaniske teknologi. Med den elektromagnetiske lukkekraft på op til 1000 N forhindrer PSENslock utilsigtet åbning af sving- og skydedøre. Den manipulationssikre aktuator giver ekstra sikkerhed.

De berøringsfrie beskyttelsesdørssystemer PSENslock kombinerer en sikker overvågning af beskyttelsesdøre med en berøringsfrit fungerende holdemagnet. PSENslock kan med denne kombination af sikker positionsovervågning og proceslukning anvendes overalt. Især bevægelige beskyttelsesanordninger som sving- og skydedøre kan sikres optimalt.

De sikre beskyttelsesdørssystemer PSENslock er nærhedsafbrydere af typen PDF-M med transponderteknik (RFID) og giver derfor maksimal beskyttelse mod manipulation. De er BG-testede til applikationer indtil PL e i henhold til EN ISO 13849-1, SIL 3 i henhold til EN/IEC 62061 og indtil
sikkerhedskategori 4 i henhold til EN 954-1.

PSENslock fungerer uden at blive slidt og kan serieforbindes med de berøringsfrie, kodede sikkerhedsafbrydere PSENcode og andre beskyttelsesdørssystemer.

De sikre beskyttelsesdørssystemer fra firmaet Pilz samler sikkerheds-, standard- og diagnosefunktioner i samme enhed. De er med kapslingsklasse IP67 også velegnede til hårde miljøer.
Med deres åbne struktur kan de sluttes til både Pilz-styringsteknik og alle andre gængse analyseenheder. Dermed giver de også mulighed for efterfølgende ombygning af maskiner og anlæg med Pilz-komponenter.

Se en produktanimation af PSENslock her.

Yderligere oplysninger om PSENslock finder du her.

Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.047