23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Temperaturresistent hygrometer

Simpel og prisbillig måling af relativ fugt og overfladetemperatur

Strenometer ApS har fornøjelsen af at præsentere et nyt hygrometer fra Elcometer Ltd., model 308, der er et hurtigt, brugervenligt og nøjagtigt instrument til måling af relativ fugt og overfladetemperatur.

Hygrometer model 308 er specielt designet til brug i meget varme klimaer, hvor underlagets overfladetemperatur kan overstige malingsfabrikantens anbefalede grænser.

Hygrometret måler hurtigt og nemt – og uden behov for ekstraudstyr – såvel overfladetemperatur som relativ fugt, der er de to nøgleværdier i forbindelse med påføring af maling. Selve målingen foregår ved et tryk på en knap, og instrumentet har fastfrysningsfunktion, så man, ligeledes med et enkelt tryk, kan fastholde målinger på skærmen for registrering. Endnu et tryk på knappen ”slipper” målingen, så man kan fortsætte arbejdet.

Hygrometer model 308 har et robust design og er både støv- og vandtæt og med forseglede følere, og er dermed egnet til brug i ekstreme omgivelser. Lyset i displayet gør det nemt at aflæse informationen på skærmen, så instrumentet også kan anvendes på mørke og snævre steder.

Hygrometer model 308 er ”lillebror” til de mere avancerede instrumenter hygrometer model 309 (relativ fugt og Delta T) og dugpunktsmåler model 319 (relativ fugt, lufttemperatur, overfladetemperatur, dugpunktstemperatur, specifik fugtighed, Delta T, temperatur målt med tørt termometer og temperatur målt med vådt termometer).

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047