23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trafiklys overvåger klimaet

Strenometer ApS har fornøjelsen af at kunne præsentere den nye klimakontrolenhed model 320 fra Elcometer Ltd. Model 320 er et computerstyret signaltårn bygget op som et trafiklys med en rød, gul og grøn lampe, som viser mikroklimaets egnethed til eksempelvis overfladebehandling med maling.

Kontrolenheden har en integreret pc, og det er via denne, at en dugpunktsmåler tilsluttes ”trafiklyset”. Klimaovervågningsenheden kan fjernkontrollere og registrere relativ fugt, lufttemperatur, overfladetemperatur, specifik fugt og Delta T, og den er brugervenlig, nøjagtig og fleksibel.

Hvert ”trafiklys” har sin egen integrerede alarm, der afgiver såvel visuelle som hørlige advarsler for op til to måleparametre, og hver kontrolstation kan forbindes trådløst via Bluetooth® eller over en Ethernet TCP/IP forbindelse.

Det hele kædes sammen af softwaren ElcoMonitor™, der sammen med klimaovervågningsenhed model 320 og dugpunktsmåler model 319³ T enkelt og nøjagtigt overvåger klimatiske parametre enten som en selvstændig alarmstation eller på op til 254 forskellige steder på én gang.

Endelig kan dugpunktsmåler model 319³ T kobles fra og bruges til mere dybdegående undersøgelser, inden den igen forbindes til kontrolstationen.

ElcoMonitor™ gør det med sin opsætningsguide nemt for brugeren at opsætte kontrolenheden (eller -enhederne), og ved simpel brug af ”trafiklysets” klassiske farver, giver softwaren inspektøren et overblik over miljøforholdene for hver kontrolstation, uden at han er nødt til at forlade sit kontor.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.032