23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Inspektionssæt til antikorrosive malingssystemer

I en praktisk kuffert har vores leverandør Elcometer Ltd. samlet udstyr, der er uundværligt til onsite inspektion af antikorrosive malingssystemer. Kufferten indeholder udstyr til måling af overfladeprofil, dugpunkt, relativ fugt og såvel våd- som tørfilmstykkelse. Det er således et uvurderligt redskab for inspektøren der i marken skal fastslå, hvorvidt malingen er påført korrekt.

Inspektionssættet fås i fire forskellige versioner, og alle instrumenterne der indgår i sættet fås med enten metriske eller britiske enheder.

Sættene fås med eller uden den digitale lagtykkelsesmåler model 456 F, der med sin intuitive menustruktur og Bluetooth® teknologi (kun STANDARD og TOP modeller) til trådløs dataoverførsel er en af de absolut mest effektive lagtykkelsesmålere på markedet.

Afhængigt af hvilket sæt man vælger, indeholder kufferten et udvalg af følgende instrumenter:

• Folietykkelsesmåler model 124:
Måler højden på en overfladeprofil, der er formet i Testex tape model 122.

• Slyngpsykrometer:
Et praktisk våd- og tørtermometer med skalaer til beregning af %RH og dugpunkt.

• Digitalt lommetermometer med overfladeføler model 212:
Designet til rutinemæssig daglig brug og tager hurtige, nøjagtige målinger.

• Digital overfladeprofilmåler model 224:
Et digitalt alternativ til model 124 og Testex Tape og ideel til kvalitetskontrol af overfladeprofil. Model 224 S, der leveres med STANDARD-sættet, viser statistiske værdier, efterhånden som målingerne tages. Model 224 T, der leveres med TOP-sættet arbejder på samme måde som model S, men har desuden en stor hukommelse og Bluetooth® teknologi. Data kan overføres til en pc, hvor man med ElcoMaster™ software hurtigt kan opstille detaljerede rapporter.

• Digital dugpunktsmåler model 319:
I model 319 er alle de nødvendige funktioner til overvågning af klimatiske forhold samlet i et enkelt instrument. Model 319 har hukommelse og en række målemetoder der gør den til den mest alsidige fugtmåler på markedet. Med TOP-sættene leveres model 319 TOP, der har en stor indbygget hukommelse, hvor man kan gemme op til 25.000 målesæt i 999 serier. Den har også dataoverførsel via USB samt Bluetooth® teknologi for trådløs dataoverførsel. Med ElcoMaster™ software kan målinger gemmes og bruges til at opstille professionelle rapporter.

• Sekskantet vådfilmskam model 112:
Præcisionformet i rustfrit stål, så den er holdbar. Med et måleområde på 25 – 3.000 µm giver denne vådfilmskam en hurtig og nem metode til måling af vådfilmstykkelse.

• Vådfilmskamme model 115:
Fire præcisionsformede vådfilmskamme af rustfrit stål med måleområder fra 25 µm til 1.270 µm.

• Gittersnit model 107:
Leveres med ISO 2409 eller ASTM D 3359 vedhæftningstape og giver en øjeblikkelig vurdering af kvaliteten af vedhæftningen til underlaget. Grundet den robuste konstruktion er dette redskab ideelt til belægninger på op til 250 µm på alle overflader.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047