23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pilz styrker organisationen i Skandinavien

Pilz Skandinavien K/S har pr. 1. oktober ansat Jimmy Engström og Tom Lorentzen.

For at styrke sin position på det skandinaviske marked, har Pilz Skandinavien K/S, pr. 1. oktober ansat Jimmy Engström og Tom Lorentzen.

Tom Lorentzen er ansat i Pilz’ tekniske afdeling og skal med base i Sønderborg fungere som konsulent og rådgiver for kunder i Danmark. Tom har en baggrund som elinstallatør.

Jimmy Engström er ansat som salgsingeniør og skal med base i Kungsbacka være med til at styrke Pilz’ position på det svenske marked. Jimmy har en baggrund inden for teknisk salg.


Pilz Skandinavien er datterselskab af Pilz GmbH & Co., der med mere end 1.400 medarbejdere over hele verden er førende inden for sikker automationsteknologi. Hovedkvarteret i Tyskland og de 24 datterselskaber fordelt på alle kontinenter tilbyder salg og applikationsløsninger i lokalområderne. Produkterne omfatter kontrol- og overvågningsrelæer, sikkerhedsrelæer, programmerbare sikkerhedsstyringer, sikre BUS systemer, sensorer, lysgitre/lysbomme, mekaniske sikkerhedskontakter, betjeningspaneler, tekstdisplays og servoløsninger.

Udover komponenter tilbyder Pilz også et bredt udvalg af serviceydelser. Disse omfatter bl.a. rådgivning, udvikling og uddannelse. Pilz kan bl.a. hjælpe med at fastlægge et kursusforløb for virksomhedernes medarbejdere eller udføre maskinsikkerheds-/risikovurdering, sikkerhedskoncept/-design og CE-mærkning.


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.049