23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pilz PNOZ s30 – den sikre hastighedsvagt

I det nye maskindirektiv stilles der et nyt krav i forbindelse med overvågning af drev: Driftstilstanden skal overvåges og opretholdes på en sikker måde, når drevet standses. Det kan du gøre helt enkelt med hastighedsvagten PNOZ s30.

Uanset om det er stilstand, omdrejningshastighed eller omdrejningsretning – PNOZ s30 sørger for, at du kommer op i omdrejninger.

I det nye maskindirektiv stilles der et nyt krav i forbindelse med overvågning af drev: Driftstilstanden skal overvåges og opretholdes på en sikker måde, når drevet standses. Det kan du gøre helt enkelt med hastighedsvagten PNOZ s30. Den sørger for sikker overvågning af stilstand, omdrejningshastighed og omdrejningsretning Dermed findes der en passende løsning til hastighedsovervågning til alle applikationer.

Her er et overblik over dine fordele

• Øgning af produktiviteten og betjeningspersonalets sikkerhed ved hjælp af sikker overvågning af stilstand, omdrejningshastighed og omdrejningsretning
• Tidsbesparelse ved klargøring og ved udskiftning af enheder ved hjælp af komfortabel betjening med drejeknappen (push and turn)
• Tidsbesparelse ved idrifttagning og ved udskiftning af apparater, fordi parametrene gemmes på chipkortet
• Øgning af produktiviteten ved at forhindre unødvendige frakoblinger: Der afgives et forvarsel, når en på forhånd defineret advarselstærskel nås
• Velegnet til alle gængse motorfeedback-systemer samt nærhedsafbrydere

Yderligere oplysninger om PNOZ s30


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Download datablad:

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.062