23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinsikkerhed ApS overtager Boman CE

Inden for CE-mærkning og maskinsikkerhed konsolideres rådgivning og kursusvirksomhed i Maskinsikkerhed ApS, der har købt de igangværende aktiviteter i Boman CE

Maskinsikkerhed ApS har overtaget alle igangværende aktiviteter fra Boman CE i Ballerup. Både Maskinsikkerhed ApS og Boman CE har afholdelse af kurser og rådgivning om CE-mærkning og andre regler som deres forretningsområde. Kunderne er maskinfabrikanter og virksomheder med maskiner i produktionen. Med overtagelsen samles kræfterne fra de to væsentligste danske spillere inden for rådgivning om maskinsikkerhed i Maskinsikkerhed ApS i Værløse nord for København. Maskinsikkerhed ApS har desuden afdelinger i Randers og Odense.

Hans Morten Henriksen, direktør for Maskinsikkerhed ApS, siger: ”Vi har været gode kolleger i mange år, og begge virksomheder har solgt kurser og rådgivning om CE-mærkning, maskinsikkerhed, ATEX, tryk-udstyr mv. Nu har Maskinsikkerhed ApS fået mulighed for at udvide aktiviteterne – bl.a. med ansættelse af konsulent Christian Hansen fra Boman CE. Christian har i forvejen et godt samarbejde med mange danske maskinfabrikanter og møder med brede erfaringer som underviser og som ekstern projektleder for større virksomheder.”
På billedet ses seniorkonsulent Christian Hansen til venstre og direktør Hans Morten Henriksen til højre.

Konsolidering driver udviklingen

Den tidligere ejer af Boman CE, Jan Boman, fortæller: ”Der sker konsolidering i alle brancher, og det gælder naturligvis også inden for maskinsikkerhed. Jeg er glad for, at CE-aktiviterne fortsætter med Christian Hansen som en af de drivende kræfter i Maskinsikkerheds regi. – Selv får jeg mulighed for at koncentrere mig om mit hovedfirma, Boman Kommunikation, der arbejder med kommunikation på tekniske områder i hele Europa i det internationale netværk, PRN.”

Efter overtagelsen planlægger Maskinsikkerhed ApS at videreføre både kursusforretningen fra Boman CE og den erfagruppe, som har fungeret i flere år med Christian Hansen som primus motor.

Christian Hansen, der bliver seniorkonsulent i Maskinsikkerhed ApS, udtaler: ”Jeg er glad for at kunne videreføre mine tidligere opgaver, og jeg ser frem til at være med på et større hold, hvor jeg får flere kolleger at diskutere og udveksle erfaringer med i det daglige. Desuden kan jeg påtage mig flere større projektopgaver, som Boman CE tidligere har måttet sige nej til.”

For Maskinsikkerhed ApS kommer udvidelsen på et godt tidspunkt, fordi efterspørgslen efter rådgivning er stærkt stigende. Den økonomiske krise har medført, at mange virksomheder har reduceret antallet af medarbejdere, og i stedet for at oplære egne medarbejdere, hentes der specialister udefra, når maskinerne skal opfylde og efterleve reglerne for maskiners sikkerhed. Derfor er travlheden i Maskinsikkerhed ApS højere end nogensinde, og også noget højere end før den økonomiske krise.

Overtagelsen er sket med virkning fra 15. november 2010.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675

Send til en kollega

0.047