23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skudmontage effektiviserer arbejdet

Med montagepistolerne, DIGA CS-1 og DIVA® 1 Premium fra Würth Danmark A/S er det muligt at udføre næsten alle befæstelsesopgaver i stål, beton og murværk 5-10 gange hurtigere end med standardmontage.

Flere og flere professionelle håndværkere anvender skudmontage som alternativ til bolte, skruer og ankre. Og med god grund – for der er meget tid at spare.

Würths montagepistoler, DIGA CS-1 og DIVA® 1 Premium, gør det let at udføre befæstelsesopgaver i stål, beton og murværk med stor pålidelighed, fleksibilitet og hurtighed. Begge maskiner er lednings- og slangefri, og er derfor nemme at arbejde med, selv i situationer, hvor der arbejdes over hovedhøjde.

Når man anvender maskinerne, vil det almindeligvis ikke være nødvendigt at forbore. Udover de tidsbesparelser, det giver, betyder den mindre boring også færre gener fra støj, støv og vibrationer til gavn for både arbejdsmiljøet og kundetilfredsheden. Det sidste gælder ikke mindst ved renoveringsopgaver, hvor længerevarende boring ofte udløser klager fra de personer, som opholder sig i bygningen samtidig med, at renoveringsarbejdet står på.

DIGA CS-1 – den brugervenlige sømpistol
Med sin yderst høje slagkraft er Würths DIGA CS -1 en af markedets stærkeste sømpistoler til let montagearbejde. Den er f.eks. ideel til forskalling, opsætning af vægge og montering af kabelbøjler og kabelklips.
Pistolen arbejder på gas og er derfor lednings- og slangefri. Den kan levere ca. 1000 skud på 1 gaspatron og 3000 skud på fuldt opladet batteri. Der er plads til 42 søm i magasinet på op til 38 mm.

DIVA® 1 Premium – en helautomatisk boltepistol
Til svær montage, f.eks. ophæng af rørbøjler, anbefaler Würth boltepistolen DIVA® 1 Premium, som er ergonomisk og komfortabel at arbejde med. Pistolen drives af krudt og er derfor særdeles hårdtslående. Magasinet er slidstærkt og kan indeholde 12 søm på op til 32 mm.

Dokumenterede resultater
En test viser, at mange opgaver kan løses væsentligt hurtigere med end med standardmontage. Ikke mindst håndværkere, som udfører større monteringsopgaver i byggeriet, kan derfor spare meget tid ved at anvende skudmontage og derved opnå de konkurrencefordele, det giver.

Gipsskinne på beton
Montage med DIGA CS-1:
Materialer: DIGA søm 22 mm
Arbejdstid*: 3 sek. pr. befæstelse

Standardmontage:
Materialer: Slagplug 6*40 mm
Arbejdstid*: 24 sek. pr. befæstelse

Resultat: Befæstelsesarbejdet udføres 8 gange hurtigere med DIGA CS-1 end med standardmontage


Kabelkanal på beton
Montage med DIGA CS-1:
Materialer: DIGA søm 27 mm
Arbejdstid*: 4 sek. pr. befæstelse

Standardmontage:
Materialer: Slagplug 6*40 mm + plastklods
Arbejdstid*: 30 sek. pr. befæstelse

Resultat: Befæstelsesarbejdet udføres 7,5 gange hurtigere med DIGA CS-1 end med standardmontage


Kabelbøjle på beton
Montage med DIGA CS-1:
Materialer: DIGA søm 22 mm + 16 mm DIGA kabelbøjle, metal
Arbejdstid*: 4 sek. pr. befæstelse

Standardmontage:
Materialer: Slagplug 6*40 mm + 16 mm standard kabelbøjle, metal
Arbejdstid*: 30 sek. pr. befæstelse

Resultat: Befæstelsesarbejdet udføres 7,5 gange hurtigere med DIGA CS-1 end med standardmontage


Forskalling 2x4" på 6 mm stålprofil
Montage med DIGA CS-1:
Materialer: DIGA søm 27 mm
Arbejdstid*: 3 sek. pr. befæstelse

Standardmontage:
Materialer: Vinge PIAS 6x45 mm
Arbejdstid*: 60 sek. pr. befæstelse

Resultat: Befæstelsesarbejdet udføres 20 gange hurtigere med DIGA CS-1 end med standardmontage


Eksempler på omkostningsbesparelser
Gipsskinne på beton (100 m. med befæstelse pr. c/c 600 mm.)
Ved montage med DIGA CS-1 anvendes materialer for 328 kr. og arbejdstid* for 42 kr. I alt 370 kr.
Med standardmontage anvendes materialer for 180 kr. og arbejdstid* for 336 kr. I alt 516 kr.
Den samlede besparelse ved at anvende DIGA CS-1 frem for standardmontage er dermed på 146 kr., hvilket svarer til en besparelse på 28 %.

Kabelkanal på beton (100 m. med befæstelse pr. c/c 600 mm.)
Ved montage med DIGA CS-1 anvendes materialer for 360 kr. og arbejdstid* for 56 kr. I alt 416 kr.
Med standardmontage anvendes materialer for 180 kr. og arbejdstid* for 420 kr. I alt 600 kr.
Den samlede besparelse ved at anvende DIGA CS-1 frem for standardmontage er dermed på 184 kr., hvilket svarer til en besparelse på 31 %.

*) Arbejdstiden omfatter kun den tid, der anvendes til selve befæstelsesarbejdet - dvs. transporttid på stillads mv. er ikke medregnet. Prisen på arbejdstiden er beregnet ved en timepris på 300 kr.

3 års Master-garanti
Både DIGA CS-1 og DIVA® 1 Premium er optaget i Würths Master-serie. Inden et værktøj opnår ”Master-stempelet”, foretager Würth en omfattende kvalitetskontrol, der sikrer, at værktøjet lever op til strenge krav om driftssikkerhed, arbejdssikkerhed, brugervenlighed og holdbarhed.
Würth yder 3 års garanti på materiale- eller produktionsfejl på alt Master-værktøj. Herudover er produkterne omfattet af en ordning, der garanterer service eller reparation inden for højst én uge.

På Würths hjemmeside, www.wuerth.dk, kan man læse mere om Master-værktøjet. Herfra kan man også registre sit værktøj, hvis man ønsker at få en påmindelse, når det er tid til at foretage det lovpligtige eftersyn af værktøjet.

Yderligere information
For uddybning af ovenstående er du velkommen til at kontakte produktchef Carsten Randrup på mobil 25 44 43 01 eller e-mail carsten.randrup@wuerth.dk

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Send til en kollega

0.047