23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Korrosionstestbade Machu og Bac-Ford

Korttids-korrosionstest ved neddypning af belagte prøveplader.

Erichsen GmbH & Co. KG, der er specialister i korrosionstest der opfylder alle standarder (DIN, ISO, ASTM, BS), har for nylig lanceret flere nye korrosionstestapparater, som også indtræder i Strenometers produktsortiment. Vi kan således præsentere to nye prøveapparater til korttids-korrosionstest (neddypningstest):

De nye testbade Machu model 530 og Bac-Ford model 531 er begge udviklet til korttids-korrosionstest ved neddypning af belagte prøveplader. Begge bade er fremstillet i polypropylen og udstyret med termometer og cirkulationspumpe.

Machu-testbadet model 530 bruges til at opnå QUALICOAT certificering og er i overensstemmelse med kravene i QIB (Quality Community for Industrial Coating). Testen foregår ved at prøvepladerne neddyppes i 48 timer i en 37° C varm sur prøveopløsning bestående af natriumklorid, eddikesyre og brintoverilte. Efter 24 timer skal testopløsningen fornyes, og pH-værdien korrigeres med brintoverilte. Da prøveopløsningen er ekstremt aggressiv, er badet udstyret med en ekstra lille integreret beholder, hvori prøvepladerne placeres. Inden neddypningen skal prøvepladerne ridses på tværs gennem belægningen og ned til metallet, f.eks. med vores ridsestift efter Sikkens model 463. En ventil hjælper til at tømme testopløsningen ud efter testen er gennemført.

Bac-Ford bad model 531 er konstrueret på samme måde som Machu-badet, dog placeres prøvepladerne direkte i badet uden en separat beholder. Bunden af testbeholderen har riller, hvori prøvepladerne kan placeres ved en vinkel på 15° eller 20°. Prøveemnerne neddyppes i destilleret vand i nogle dage ved en temperatur på 40° C.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.032