23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lancering: Autodesk 2012 Suites

NTI CADcenter Inviterer til lancering af 2012-produkterne fra Autodesk med præsentation af den nyeste teknologi indenfor design og konstruktion.

Årets tema er suites, hvilket betyder: Yderligere værdi for kunderne. Oplev også Autodesk Manufacturing Evangelist Rob Cohee fra USA som vil holde en spændende præsentation af Autodesks 2012-produkter med nyheder, tips og tricks samt nye produkter til den mekaniske industri.

Hvem er Rob Cohee fra Autodesk?:

Rob Cohee kalder sig selv for "Autodesk Technical Manufacturing Evangelist". Rob har været med i den tidlige produktudvikling af Inventor, og har siden da rejst verden rundt og hjulpet teknikere, ingeniører og designere med at udvikle digitale designs, hvor analyse og simulering har skabt innovation ind i udviklingen af nye produkter.

Rob vil på dagen præsentere nyheder i Inventor og give deltagerne overblik over mulighederne med Autodesk's kommende produktportefølje. Om eftermiddagen vil Rob komme med tips og tricks og vise deltagerne ting de ikke vidste kunne laves i Inventor.

Se evt. mere på Rob's Youtube channel - http://www.youtube.com/user/robcohee

Datoer, tider og steder:

Mandag den 2. maj (9:00-16:00) hos NTI CADcenter i Vejle

Torsdag den 5. maj (9:00-16:00) hos NTI CADcenter i Værløse

Tilmelding her: http://www.nti.dk/seminar/cad-industri.aspx

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528

Send til en kollega

0.062