23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SICK fejrer 25 års jubilæum

Fredag d. 1. april kunne pioneren og markedslederen indenfor optiske sensorer SICK A/S fejre sit 25 års jubilæum på det danske marked.

Moderselskabet SICK AG blev grundlagt i 1950, idet man samme år præsenterede to verdensnyheder: Fotocellen og sikkerhedslysgitteret til beskyttelse mod arbejdsulykker på farlige maskiner. Siden har SICK gennem innovation og produktudvikling fastholdt sin position som markedsleder indenfor optiske sensorer.

Tekniske milepæle
• Fotocelle til detektering af luminescenerende lys.
• Fiberoptisk til fotoceller.
• Afstandsmåler baseret på ”time-of-flight-princippet”.
• Fotocelle med baggrundsafblænding
• Direkte tastende security områdescanner til overvågning af bygning og arealer.
• Direkte tastende sikkerhedsscanner (type/kat. 3) til sikring af farlige maskiner mod personulykker.
• Sensor til genkendelse af farver
• Teach-in vision sensor
• 3D Kamera sensorer

Specialister sikrer den bedst mulig rådgivning
Adm. Direktør i SICK A/S, Finn Bech Hansen udtaler: Alle vore salgsingeniører arbejder som specialister på hver deres fagområde, eksempelvis sensorteknik, datafangst eller personsikkerhed ved farlige maskiner. Herved sikrer vi, at kunne tilbyde vore kunder den bedst mulige rådgivning og vejledning, i forhold til den enkelte applikation, i kundens egne omgivelser, d.v.s. i produktionen, på tegnestuen eller på værkstedet.

Dansk industri i fremtiden
SICK A/S, Finn Bech Hansen: Med udgangspunkt i globaliseringen vi har været vidne til gennem de seneste år, er der ingen tvivl om, at danske virksomheder og producenter er tvunget til at automatisere yderligere de kommende år, hvis vi i Danmark skal bevare vores konkurrenceevne. SICK ønsker at bidrage og hjælpe vore kunder til at udvikle deres produktion og produktionsanlæg på den mest effektive måde gennem yderligere effektivisering og automatisering. Vi vil derfor fokusere på at udvikle produkter med stadig større ydeevne i form af funktionalitet og brugervenlighed. Vi forventer indenfor den kommende årrække, at tilbyde vore kunder produkter der tager stadig større afsæt i kamerateknologien, uanset der er tale om løsninger indenfor datafangst, objektgenkendelse eller personsikkerhed.

SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Send til en kollega

0.047