23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Corrocompact 613

Korrosionsprøveapparat til kontinuerlig salttågetest

Strenometer ApS har fornøjelsen af at præsentere CORROCOMPACT 613 fra Erichsen GmbH & Co. KG.

Alle metaller udsættes konstant for aggressive påvirkninger fra fugt, syrer, lud, gasser osv. Det er derfor vigtigt at vælge den korrekte overfladebeskyttelse. Der findes mange forskellige materialer og kvaliteter til overfladebeskyttelse, og den bedste beskyttelse mod ubehagelige overraskelser er derfor at kontrollere det belagte materiale. De mest kendte metoder til dette er salttågetest med forskellige natriumkloridopløsninger og kondensvandstest.

Alt efter krav og ønsker kan vi fra Erichsen GmbH & Co KG levere et stort udvalg af apparater til korrosionstest, der opfylder alle standarder (DIN, ISO, ASTM, BS) i industrien. Erichsen har for nylig lanceret flere nye korrosionstestapparater, som også indtræder i Strenometers produktsortiment.

Er af disse nye apparater er CORROCOMPACT 613 til kontinuerlige salttågetest. Prøveapparatet er fremstillet af kunststof og designet i en utraditionel form som en skrå kumme, der gør det meget nemt at indsætte prøver.

CORROCOMPACT 613 fås som standard i tre forskellige størrelser (120 l, 450 l og 1000 l). Bord-modellen med 120 l kapacitet opfylder blandt andet også ASTM B 117. Modellerne med 450 l og 1000 l opfylder alle gængse internationale standarder for salttågetest.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047