23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vinduesdage var en stor succes

SCM Groups Technology Days Windows, som blev afholdt for første gang i 23.-26. marts, blev en kæmpe succes. LINDLARSEN deltog med kunder, som kom hjem med ny viden om nyeste teknologi til dør- og vinduesproduktion.

SCM Groups første Technology Days Windows tiltrak sig stor opmærksomhed. 1200 dør- og vinduesproducenter fra hele verden deltog i det første arrangement af slagsen i Rimini. Deltagerne kunne på nær hold opleve meget spændende og inspirerende nyheder til dør- og vinduesproduktion i alle størrelser virksomhed.

SCM Group planlægger lignende arrangementer for andre produktionsområder, bl.a. et for møbelproducenter senere på året.

-Det er en god måde at formidle viden og teknologi på, siger adm. dir. hos LINDLARSEN, Frands Ellersgaard. SCM Group har virkelige noget at byde ind med, og de tilbyder nogle utrolig flotte rammer for et arrangement som det her. Der var rigtig gode muligheder for at se maskinerne i brug og høre om den nye teknologi - og der var godt gang i snakken efter de faglige indlæg. SCM Groups nye produktionsfaciliteter og store showroom er meget imponerende, selv for os som samarbejdspartner, som har været der flere gange.

Flere af nyhederne, bl.a. det højteknologiske Integra, vil også blive præsenteret på dette års LIGNA messe i Hannover 30. maj - 3. juni, hvor LINDLARSEN traditionen tro deltager sammen med SCM Group.

Læs mere om Technology Days Windows

Læs mere om det nye LINDLARSEN

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Send til en kollega

0.031