23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hårdmetal gevindfræser med undersænker fra AVN Teknik!

AVN Teknik, som er agent for WALTER i Danmark, lancerer en opgraderet Prototyp HM gevindfræser med undersænker i gevindområdet M3 til M16. Den nye version har en optimal modstandskraft og meget høj slidstyrke selv under vanskelige arbejdsvilkår.

AVN Teknik som er agent for WALTER lancerer en opgraderet Prototyp HM gevindfræser med undersænker i gevindområdet M3 til M16.

"Den nye version har en optimal modstandskraft og meget høj slidstyrke selv under vanskelige arbejdsvilkår. Resultatet er dobbelt så lang levetid i vanskeligt bearbejdelige materialer, såsom rustfrit stål AISI 304. Spiralvinklen er udvidet til 27°, hvilket også giver en bedre ydeevne i bløde materialer, såsom kobber og aluminium", udtaler produktansvarlig Niels Lauersen fra AVN Teknik, og fortsætter "gevindfræseren giver større processtabilitet, da den genererer kortere spåner, som ikke pakker; derved undgås beskadigelser på materiale, værktøj og værktøjsholder, og undersænkningen på 90° garanterer en næsten gratfri gevindstart".

Alle disse nye egenskaber giver den nye version længere levetid og optimal performance, i mange forskellige materialer, som er en forudsætning for nedbringelse af værktøjsomkostningerne, ifølge AVN Teknik.

Gevindfræseren kan anvendes universelt til materialer med en hårdhed op til 48 HRC og fås med indvendig køling fra M4.

Maksimal gevinddybde er 2xd.

For yderligere information kontakt AVN Teknik på tlf.: 70 20 04 11 eller produktansvarlig Niels Lauersen direkte på tlf.: 43 24 55 61!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Send til en kollega

0.031