23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt værkstedsmodul fra SONIC!

SONIC arbejder kontinuerligt på en optimering af deres designs og har således forbedret MWS modulet (Master Work Station) på en række områder.

SONIC har mange års erfaring som leverandør af fleksible værktøjssystemer til professionelle fagfolk.
Værktøjssystemerne gør det nemt og hurtigt at finde det rigtige værktøj til skiftende arbejdsopgaver. SONIC arbejder kontinuerligt på en optimering af deres designs og har således forbedret MWS modulet (Master Work Station) på en række områder.

Modulet indeholder nu meget mere opbevaringsplads. Det indbyggede skab er f.eks. udstyret med 6 fleksible hylder, der kan placeres i alle højder. Det færdigbyggede modul indeholder hele 44 skuffer. Skufferne er i forskellige længder og højder og kører på kuglelejer med 100% udtræk. Skufferne er udstyret med SONICs skumindlæg, som holder værktøjerne på plads og skufferne har en kapacitet på max. 40 Kg.

SONICs værktøjsskuffesystem TTS (Tool Tray System) er forsynet med forskelligt håndværktøj, så det er muligt selv at sammensætte værktøjerne efter behov og ønske. Systemet er selvfølgelig kompatibelt med SONICs værkstedsvogne.

Modulet er opbygget som et selvbærende system, så det kan placeres hvor som helst. Værktøjsmodulet kan etableres tæt ved maskinerne. Det giver en effektiv arbejdsgang og reducerer spildtid.
Modulets bagplade er forsynet med huller, som giver et fleksibelt ophæng af værktøjer med værktøjskroge. Krogenes låsemekanisme sikrer hurtig placering af krogene. Værktøjskrogene fås i to længder 90 mm og 150 mm.

MWS modulet leveres med 2 luftstik, 2 USB stik og 2 LAN-forbindelser.

Sonic leverer 3 forskellige MWS versioner, venstre side, højre side eller komplet (venstre og højre samlet).

MWS er den ultimative arbejdsplads!

Kontakt AVN Teknik på telefon 70 20 04 11 for yderligere information!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Send til en kollega

0.031