23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Diatom A/S med i NBA - Nordic Bolting Alliance

Diatom A/S deltager nu i det tekniske forum om korrekt tilspænding af bolte kaldet NBA - "Nordic Bolting Alliance", som desuden består af Arvid Nilsson A/S, Hytorc KK International A/S og Vector AS.

NBA - Nordic Bolting Alliance er et nyt teknisk forum om korrekt tilspænding af bolte, der er dannet af virksomhederne Arvid Nilsson A/S, Diatom A/S, Hytorc – KK International og Vector AS i starten af 2011.

Formålet med samarbejdet er at øge kompetencer og viden i branchen om gældende tilspændingsmetoder og applikationers påvirkning ved brug af forskellige smøremidler, bolte og flanger.

Vores virksomheder gået sammen under det fælles navn “Nordic Bolting Alliance” eller NBA (gerne at forveksle med et andet "dreamteam", og vil komme til at arbejde som et teknisk forum, som kan tilbyde industrien en unik totalløsning bestående af teknisk rådgivning samt produkter inden for flanger, monteringsværktøj, befæstelse og smøremidler. Vores virksomheder har sammen stor brancheerfaring med en unik viden og et meget stort produktsortiment, men er støtte for hinanden med hver vores spidskompetencer inden for respektive delområder.

Vi vil med ”Nordic Bolting Alliance” gerne vil være de mest troværdige og professionelle leverandører med en stærk position i alle sektorer inden for bolt- og flangeløsninger, som kan levere kosteffektive produkter og løsninger.

Under NBA mener vi sammen at have en helt unik kompetence, og ud fra et kundeperspektiv kan aflaste kunden, fordi vi er opdaterede om både hinandens og markedernes produkter. Samarbejdet giver os en bedre mulighed for at se årsagen til et problem i kundens applikation på en anden måde i stedet for bare at konstatere, at det ikke er vores produkter, der er defekte, og derefter henvise kunden til en tredje eller måske endda en helt fjerde part.
Vi mener at samarbejdet i "Nordic Bolting Alliance" er en gevinst for kunden, som slipper for unødvendig service og unødvendigt vedligeholdelsesarbejde, merarbejde i form af rapportering og ikke mindst forstyrrelser eller nedbrud i produktionen.

I vores nye folder skriver vi om de enorme summer der bruges på service og vedligeholdelsesarbejde, som vi mener i mange tilfælde kunne have undgået, hvis man bare havde set hele billedet. I visse tilfælde kan det være sådan, at det er helt forskellige afdelinger i en virksomhed, der har ansvaret for indkøb af smøremidler og bolte - ofte går det under forbrug - og en anden afdeling, der har ansvaret for tilspændingsværktøjerne, og så er det ikke nemt at se hele billedet.
Med NBA kan vi tilbyder kunderne et helhedskoncept, som vi mender ud fra et sundhedsmæssigt, miljømæssigt og sikkerhedsmæssigt perspektiv er revolutionerende!

Du kan møde NBA på hi11 stand K8201 og et NBA seminar kaldet "380 grader rundt om forøgelse af produktivitet ved korrekt tilspænding af bolte" den 18. august!!

For mere information kontakt Marketingschef Sten Skjoldborg fra Diatom A/S på 3634 2705

Diatom A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310

Send til en kollega

0.046