23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prøv søm- og boltepistoler i Würths butikker

Med sømpistolen DIGA CS-1 og boltepistolen DIVA 1 Premium fra Würth Danmark A/S kan du udføre de fleste befæstelsesopgaver i stål, beton og murværk 5-10 gange hurtigere end med standardmontage. Lige nu kan de prøves i praksis i Würths butikker.

Prøvestationer i alle Würths butikker
Würths montagepistoler, DIGA CS-1 og DIVA 1 Premium, gør det let at udføre befæstelsesopgaver i stål, beton og murværk med stor pålidelighed, fleksibilitet og hurtighed. Begge maskiner er lednings- og slangefri, og er derfor nemme at arbejde med, selv i situationer, hvor der arbejdes over hovedhøjde.
Lige nu er der opsat prøvestationer i alle Würths butikker, så pistolerne kan afprøves i praksis.

DIGA CS-1 – den brugervenlige sømpistol
Med sin yderst høje slagkraft er Würths DIGA CS -1 en af markedets stærkeste sømpistoler til let montagearbejde. Den er f.eks. ideel til forskalling, opsætning af vægge og montering af kabelbøjler og kabelklips.
Pistolen arbejder på gas og er derfor lednings- og slangefri. Den kan levere ca. 1000 skud på 1 gaspatron og 3000 skud på fuldt opladet batteri. Der er plads til 42 søm i magasinet på op til 38 mm.

DIVA 1 Premium – en helautomatisk boltepistol
Til svær montage, f.eks. ophæng af rørbøjler, anbefaler Würth boltepistolen DIVA 1 Premium, som er ergonomisk og komfortabel at arbejde med. Pistolen drives af krudt og er derfor særdeles hårdtslående. Magasinet er slidstærkt og kan indeholde 12 søm på op til 32 mm.

Dokumenterede resultater
En test viser, at mange opgaver kan løses væsentligt hurtigere med end med standardmontage. Ikke mindst håndværkere, som udfører større monteringsopgaver i byggeriet, kan derfor spare meget tid ved at anvende skudmontage og derved opnå de konkurrencefordele, det giver.

Eksempler på tidsbesparelser ved at anvende DIGA CS-1 i stedet for standardmontage
• Montering af gipsskinne på beton kan udføres på 3 sekunder pr. befæstelse, hvilket er ca. 8 gange hurtigere end arbejdet kan udføres med standardmontage.
• Montering af kabelkanal på beton kan udføres på 4 sekunder pr. befæstelse, hvilket er ca. 7,5 gange hurtigere.
• Montering af kabelbøjle på beton kan udføres på 4 sekunder pr. befæstelse, hvilket er ca. 7,5 gange hurtigere.
• Forskalling af 2x4" på 6 mm stålprofil kan udføres på 3 sekunder pr. befæstelse, hvilket er ca. 20 gange hurtigere.

Find din næreste Würth butik

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Send til en kollega

0.032