23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AquaGrip – som hånd i montagehandske

Würth lancerer endnu en specialdesignet montagehandske i serien af egenproducerede montagehandsker, som i forvejen tæller det populære makkerpar TigerFlex og SoftFlex

AquaGrip montagehandsken er udviklet i tæt samarbejde mellem Würths produkt- og udviklingsafdeling og leverandøren på baggrund af forespørgsler fra markedet om at løse specifikke udfordringer i bl.a. autobranchen. Kvalitetssikring i løbet af produktionen har været et centralt punkt i udviklingsprocessen, og AquaGrip montagehandsken er blevet kontrolleret, testet, justeret og videreudviklet i flere omgange over en 18 måneders periode, før produktafdelingen var helt tilfredse med resultatet.

Godt greb om glatte genstande
Forskellige test af handskerne på bl.a. auto-, mc-, cykel- og lastvognsværksteder viste, at handsken har en rigtig god bestandighed over for vand, olie, bremsevæske og lignende fedtede og olieholdige væsker. AquaGrip montagehandskens belægningsflade, der er præget med et særligt udformet dæklignende mønster, giver et super godt greb om selv våde, glatte og fedtede emner. Belægningen er en ny type vandbaseret nitril, som både giver et godt og sikkert greb og beskytter mod hudirriterende stoffer, da porerne på handskens overflade er mindre, og derfor yder en langt bedre bestandighed ift. gennemtrængning af vand, olie og andre fugtige og/eller støvede elementer. Materialet sikrer ligeledes, at handsken opnår maksimal slidstyrke i henhold til test efter EN 388 (4132). Würths nyintroducerede handske overholder selvfølgelig også alle basiskrav til arbejds- og montagehandsker, der er specificeret i EN 420-standarden

Videreudvikling der vil noget
AquaGrip er en videreudvikling af de kendte montagehandsker – TigerFlex og SoftFlex – fra Würths brede program af sikkerhedsprodukter. Målet med den omfattende produktudvikling og de mange kvalitetstest var at udvikle en virkelig komfortabel og yderst smidig handske, der samtidig sikrede et gedigent greb om glatte genstande. Montagehandsken er baseret på en videreudvikling af den fintmaskede striktype, der blev produceret til TigerFlex. Strikken giver AquaGrip en utrolig god pasform og komfort, og handsken bevarer form og greb i lang tid, så brugeren ikke behøver at skifte handsker særligt ofte. Kombinationen af den fintmaskede striktype og belægningen giver brugeren en virkelig god fingerføling, som er en nødvendighed, når man arbejder med små komponenter og mindre elementer, som tilmed kan være fedtede, glatte eller olieindsmurte.

Handskernes størrelse er angivet på håndryggen, og de forskelligt farvede kanter på handskernes skaft gør det hurtigt og nemt for brugeren at finde den rigtige størrelse handsker på hylden, så hænderne er godt beskyttet – selv når det går stærkt.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Send til en kollega

0.063