23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fire topnyheder fra Würth

Würth præsenterer fire nye topnøglesæt i str. 1/4”, 3/8” og 1/2” samt et kombineret 1/4” og 1/2” sæt.

Skraldenøglerne i de fire sæt har flere features såsom trykudløser og omskifterpal, og sættene kommer desuden med en vinkelforlænger, som givet øget fleksibilitet ift. opgaverne. Skraldenøglerne er fremstillet af ekstra holdbart og kvalitetstestet krom-vanadium-stål, som giver værktøjet længere levetid – også når det udsættes for værkstedets til tider hårdhændede behandling. Skraldenøglerne er udstyret med en trykudløser, som gør monteringen og afmonteringen af toppe hurtigere, samt en reversibel omskifterpal til let skift mellem højre- og venstreløb. Skraldenøglerne har 2-komponent håndtag, som giver et godt greb og gør dem behagelige at arbejde med. De fire nye topnøglesæt kommer tillige med en vinkelforlænger, så toppene kan vinkles, når opgaven kræver det.

Valgfri alsidighed
1/4” sættet indeholder 32 dele, 3/8” sættet indeholder 19 dele og 1/2” sættet indeholder 24 dele. Derudover fås også et kombineret sæt, som indeholder 59 dele fra 1/4” og 1/2” sættene til forskellige funktioner.
1/4” topnøglesættet leveres desuden med en fleksibel forlænger og 14 assorterede bitstoppe samt en ny 4-kt. skruetrækker, der har 1/4” optag i håndtaget, så der sammen med skraldenøglen er mulighed for nøglehjælp. Alle fire topnøglesæt leveres i sort metalkasse med forstærkede skumindlæg.

Produkttest i Tyskland
Würths nye topnøglesæt er produceret med fokus på holdbarhed og kvalitet. De er ligesom andet værktøj fra Würth blevet gennemtestet på Würths egne laboratorier i Tyskland for at leve op til de høje krav, som markedet stiller til værktøjets holdbarhed, funktion og brugervenlighed.

Hvis du vil vide mere om Würths fire nye topnøglesæt, kan du kontakte Peter Knauf på tlf. 79 32 33 27 eller på e-mail: peter.knauf@wuerth.dk

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113

Send til en kollega

0.047