23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vitus Vækst Eksportprogram - Sidste chance!!!

Sidste udkald for ansøgninger til Eksportrådets eksportprogram, Vitus Vækst! Unik mulighed for et skræddersyet eksportprogram til netop Jeres virksomhed - Deadline er 15. september, og der er rift om pladserne - Skynd Jer!

VITUS VÆKST EKSPORTPROGRAM - EKSPORTRÅDET, UDENRIGSMINISTERIET

Eksportrådets lancerer et nyt eksportprogram: Vitus Vækst, der hjælper danske virksomheder med at opnå del i de enorme vækstmuligheder på de attraktive men krævende fjernemarkeder.

Deadline for ansøgninger torsdag d. 15. september 2011.

Om programmet:
Vitus Vækst er et målrettet eksportprogram, der består af solid forberedelse og benhård eksekvering i et intensivt samarbejde mellem virksomheden og en erfaren eksportrådgiver fra Eksportrådet, bosiddende på det valgte fjernmarked. Der vil være fokus på konkrete salgsaktiviteter i jagten på den første eksportordre og på at konsolidere virksomhedens salg på det pågældende marked indenfor blot 15 måneder! Her spiller eksportrådgiveren en central rolle, idet vedkommende kender de lokale muligheder og faldgruber.
Forløbet indebærer blandt andet, at eksportrådgiveren indstationeres i virksomheden, inden turen går til fjernmarkedet, hvor I lærer om fjernmarkedets kultur og lokal markedsforhold. Workshops og løbende sparring er også en del af programmet.

Programmets målgruppe er eksporterfarne, danske, virksomheder med maksimum 150 ansatte og 150 mio. kroner i omsætning. Prisen er 85.575 kr. pr. virksomhed for 300 rådgivningstimer (værdi 244.500 kr.) herudover betaler Eksportrådet alle udgifter til undervisere og workshopfaciliteter.

Ansøgningerne skal være os i hænde senest torsdag d. 15. september 2011
Kontakt evt. Katrine Thomsen på kt@vhmidtjylland.dk, hvis I har spørgsmål.

Vi ser frem til at høre fra Jer!
Vitus Vækst teamet

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911

Send til en kollega

0.032