23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Teknik gør status på Hi-Messen i Herning!

Hi-Messen 2011 blev en succes for AVN Teknik, som havde valgt at udstille på den nye delmesse Tools + Hardware i hal H.

Hi-Messen 2011 blev en succes for AVN Teknik, som havde valgt at udstille på den nye delmesse Tools + Hardware i hal H.

Foruden AVN Teknik, som er en del af AVN Gruppen, udstillede også AVN Automation og AVN Hydraulik. AVN selskaberne under Hi-Messen valgte at udstille hver for sig, og ikke på en samlet AVN Gruppe stand. ”Vi henvender os til vidt forskellige kundesegmenter, og Hi-Messens opdeling er ideel, så firmaerne kan udstille hver for sig. Vi har under messeperioden været gode til at få henvist besøgende til hinandens stande”, udtaler Ole Krabbe, koncerndirektør for AVN Gruppen.

AVN Teknik præsenterede produkter indenfor kerneområderne slib, montage, auto-og industriværktøj, samt et lille udsnit af skærende værktøj. Der blev bl.a. vist slibende nyheder fra VSM og Pferd, som er blandt de førende på markedet indenfor slibeområdet. På montagesiden blev der vist luft- og el-værktøj fra Desoutter og Cooper Tools, nittepistoler og blindnittemøtrikker fra Avdel samt en skrueautomat fra Fiam, som de besøgende på standen selv havde mulighed for at betjene. Det var især et batteridrevet trådløst momentværktøj med dataopsamling, fra Cooper Tools, som havde de besøgendes opmærksomhed. Men det var helt klart SONICs nye værktøjsvogn S11, bestykket med 485 stk. værktøjer, der fik flest beundrende blikke med på vejen, og værktøjsvognen blev da også solgt inden messens afslutning.

Henrik Sahl Bech, som for nylig er tiltrådt som salgsdirektør i AVN Teknik, udtrykker sin tilfredshed med Hi-messen. ”Vi havde en god placering, lige ved siden af VOV bageriet, så vi ikke selv skulle sørge for forplejning af vores besøgende på standen, og det fungerede rigtig godt. Vi fik rigtig mange kvalificerede besøg på vores stand og en lang række udfyldte besøgsrapporter med interessante leads, som vi nu er i fuld gang med at følge op på her efter messen.”

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Send til en kollega

0.031