23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vejrpåvirkning på den nemme måde

Praktiske indstikslamper til vejrpåvirkning, der leveres klar til brug som én samlet komponent.

Strenometer ApS har fornøjelsen af at præsentere de nye forseglede lamper til vejrpåvirkningstest fra Atlas MTT, der er resultatet af års forskning i filtre og materialeholdbarhed.

Det revolutionerende ved den nye lampe er, at den leveres som én enkelt komponent og klar til brug. Traditionelt består en lampe nemlig af flere komponenter, der skal samles, før den kan tages i brug, og skilles ad hver eneste gang et filter skal udskiftes. Udover at være besværligt er der i den forbindelse også risiko for, at en eller flere af de skrøbelige komponenter beskadiges. Den nye praktiske indstikslampe kræver imidlertid hverken montering eller demontering, da den som nævnt kun består af én komponent.

De nye lamper fås både til Ci35/Ci65 og Ci4000 Weather-Ometre, og de opfylder de samme standarder og har samme transmissions-specifikationer som deres ”gamle” modstykker. I modsætning til de traditionelle lamper bevirker de dog, at man får væsentligt mere nyttetid ud af sit Weater-Ometer, da testen ikke skal afbrydes, før lampens 2.000 timers levetid er forløbet.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Send til en kollega

0.047