23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kølevæske kampagne

Du behøver kun én kølevæske.

Kun én kølevæske til alle motorer.

Instruktionsbogen siger som regel hvilken kølevæske der skal benyttes, mærket med navn og nummer på væsken. Hvad gør man så når der ryger en slange eller termostat og kølervæsken løber ud.
Man opsøger den nærmeste benzinstation og spørger efter deres ”hyldevare” som kan bruges på Volvo-Caterpillar- Cummins eller Komatsu motorer. Det svar man får er
” vi ved ikke mere end hvad der står på etiketten”.
Vi kan i denne pressemedelelse fra Filterteknik fortælle at det behøver man ikke tænke på hvis man går over til ES Compleat fra ikke ukendte Fleetguard. Dette er redningen, til alle dem der har måtte have flere forskelige produkter stående på deres værksted, for at kunne opflylde de forskelige krav fra maskinleverandørene.
Hos vores norske afdeling Lekang Maskin har de efter mange års erfaring med ES Compleat kølevæske fra Fleetguard, oplevet en enorm vækst i salget af netop dette produkt.
Kunderne bruger deres lager af andre mærke kølevæske og erstatter det med et mærke nemlig EC Compleat fra Fleetguard, og bruger det på alle maskiner. De vil ikke tilbage til et system hvor der er brug for flere forskelige varianter af kølevæske. Det er ikke farven der afgør kvaliteten, det er normen der afgør det. ES Compleat overholder kvalitetsstandarden ASTM D-6210. Dette er en standard for glykolbaseret kølevæske som har den bedste tilsætning til beskyttelse af kølesystemet på alle motorer, fra små maskiner til tung dieselmotorer.
ES Compleat er blandbar med alle andre typer af kølevæsker.

Filterteknik A/S
Korskildeeng 2
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20176733

Send til en kollega

0.047