23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eegholm introducerer innovativt kapslingsprogram

Eegholms kapslingsprogram udvides med et spændende nyt produktprogram i glasfiber

Det nye glasfiberskab – Pedro – er fremstillet af den italienske producent Bocchiotti. Bocchiotti leverer kvalitetsprodukter og har konstant fokus på videreudvikling af produkterne.

Produktchef Maurizio Casole, Bocchiotti har for nylig skolet Eegholms salgsteam i Pedros brede produktprogram. Teamet er klædt godt på til at rådgive kunderne omkring fordele og muligheder ved produkterne.

Tidsbesparende for montøren
Pedro serien er et simpelt men innovativt produkt i en robust konstruktion og et flot design. Det er særdeles velegnet til applikationer udsat for korrision og det udmærker sig ved at have en høj slagstyrke.

Produktprogrammet består af et bredt udvalg af tilbehør, der gør hverdagen nemmere for montøren. ”Til forskel fra vores konkurrenter er skabet konstrueret så montøren nemt kan installere elektriske komponenter, hvad enten det er på montagepladen eller komponenter til DIN-skinnen. Store dele af tilbehøret er samlet på forhånd, hvilket er tidsbesparende for montøren” udtaler Maurizio Causole, Bocchiotti.

Tilbehøret monteres nemt og hurtigt med en almindelig skruetrækker. ”Der er en række forskellige højdeindstillinger af DIN-skinnerne. Når du hører et ”klik” rammer stiften hullerne i profilerne i skabet og DIN-skinnen er placeret korrekt. En kvart drejning med skruetrækkeren og enheden er monteret” forklarer Maurizio Causole.

Stor interesse for produktet
”Vores eksterne sælgere har den sidste måneds tid demonstreret Pedro serien for vores kunder. Interessen er stor og tilbagemeldingen er utrolig positiv,” udtaler Tanja Kullegaard, produktchef ved Eegholm.

”Vi lagerfører Pedro-serien, som komplementerer vores brede kapslingsprogram godt. Vores nuværende program er udelukkende i stål og rustfrit stål. Pedro serien er et godt supplement, som er velegnet til applikationer hvor metalskabe er truet af korrosion.” afslutter Tanja Kullegaard.

Yderligere informationer
Kontakt produktchef Tanja Kullegaard på tel 73 12 12 82, eller på mail trk@eegholm.dk ellers kig forbi http://www.eegholm.dk/glasfiber-kapslinger.html

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Send til en kollega

0.063