23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Motoriseret cylinder med integreret guide

Eegholm præsenterer den kompakte motoriserede cylinder med integreret guide fra vores agentur Orientalmotor. Den integrerede LM guide er nem at anvende og er designet til høje belastninger.

LM guiden er integreret i den motoriserede cylinder og motorkablet er tilpasset for at gøre konstruktionen så kompakt som mulig.

Det kompakte design gør det nemmere at integrere enheden i maskinapplikationer og i designet er der lagt stor vægt på, at reducere vægten af enheden.

Tekniske data
Den motoriserede cylinder – EZA serien – fås i forskellige længder fra 50 til 300 mm. Maksimal hastighed 300 – 600 mm/s afhængig af strømforsyning. Leveres i to forskellige cylinder størrelser: 42 x 42 mm og 60 x 60 mm. Data kan programmeres på to måder: absolut mode eller inkremental mode

Et hastighedsfilter kan dæmpe støjen under start og stop og kan reducere vibrationer under ”low-speed” drift. Værdierne ændres digitalt i intervallet 1 til 100.

Med cylinderens ”push-mode”-funktion kan momentet, der skal presses med, forhåndsindstilles. Desuden er der mulighed for at afgrænse et område i arbejdsgangen, som sætter en udgang, når slæden er i området.

Yderligere oplysninger:
Dennis Lorenzen, Product Engineer, dcl@eegholm.dk, direkte 73 12 12 22 eller kig forbi www.eegholm.dk

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Send til en kollega

0.062