23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilbagebetalingstid på ned til 6 måneder med robot automation

Tilbagebetalingstid på ned til 6 måneder med robotarme Hvis din virksomhed har produktionsopgaver, der med fordel kan automatiseres, kan vores støjsvage robotarm være den rigtige og enkle løsning

VS Automatic A/S er forhandler af den danske Universal Robots

Industrirobotter er karakteriseret af, at de kan programmeres til en lang række opgaver, og dermed er de langt mere fleksible end de fleste automatiserede produktionsanlæg, der normalt er beregnet til et eller ganske få produkter. Vi forhandler og servicere industri robotter, samt alt nødvendigt sikkerhedsudstyr i forbindelse med industrirobotter. VS automatic A/S har etableret et tæt samarbejde med Universal Robots.


Se Vores film på youtube


UR-6-85-5-A er en lille, let og brugervenlig 6-akset industrirobot. Den er lavet specielt til små og mellemstore virksomheder, som har brug for fleksibel og effektiv automation med hurtigt afkast. Robotten er nem at flytte og kræver ikke et robust underlag på grund af den lette vægt.

Tilbagebetalingstid på ned til 6 måneder med robotarme Hvis din virksomhed har produktionsopgaver, der med fordel kan automatiseres, kan vores støjsvage robotarm være den rigtige og enkle løsning – både økonomisk, menneskeligt og teknisk. Robotarmen kan skræddersys til at løse din virksomheds unikke behov, og med en gennemsnitlig tilbagebetalingstid på ned til seks måneder er robotten hurtigt tjent hjem. Den brugervenlige software til robotten gør den let at sætte i gang med at løse opgaver – lige som den er let at betjene for medarbejderne. Robotten kan samtidigt hurtigt omstilles til andre opgaver, og dermed matcher den i høj grad de fleste behov i danske industri- og produktionsvirksomheder. Robotten bliver leveret med alt, der skal bruges til at programmere den. Den unikke grafiske brugerflade gør programmering let og gør roboteksperter næsten overflødige.
Robotten bliver leveret med en elektrisk grænseflade, som passer til de fleste industrisensorer og programmerbare, logiske kontrollere (PLC).

Tekniske specifikationer for robotarm
Ingen krav om afskærmning
Universal Robots robotarm kan betjenes af alle tekniske medarbejdere i produktionsvirksomheder. Universal Robots robotarm må i henhold til gældende regler være i drift uden afskærmning.

I drift på få minutter
Med en vægt på knap 18 kilo kan robotten flyttes rundt og bruges i mange forskellige sammenhænge. Med den medfølgende brugervenlige software kan robotarmen være i drift på få minutter.

Støjsvage og strømbesparende robotter
I modsætning til andre robotter på markedet har robotarmen et meget lavt strømforbrug, ligesom den støjer langt mindre end større og dyrere robotter.

Hardware fakta
Seks-akset robotarm med en arbejdsradius på 85 centimeter.
Vejer knap 18 kilo; Derfor kan den let flyttes rundt i produktionen.
Kan håndtere fem kilo ad gangen.
Robotleddene kan rotere med op til 180 grader i sekundet.
Nøjagtigheden i robottens gentagelser er +/- 0,1 mm.
Bruger kun cirka 200 Watt ved brug af et gennemsnitsprogram.
Støjsvag.
Leveres inklusive controllerskab, trykfølsom skærm og software.
Kan tages i brug med det samme.

Software fakta
Kontrolsoftwaren sætter robotarmen i stand til at udføre en række operationer efter kort tids opsætning og programmering.
Programmeringen foregår i en simpel grafisk brugergrænseflade.
Softwaren kører på den medfølgende controller og trykfølsomme skærm.

Læs mere om os

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802

Send til en kollega

0.047