23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gaffelsensor til labelkontrol

Brugervenlig, attraktivt prissat og præcis – det er sådan de nye gaffelfotoceller fra SICK præsenterer sig.

Ved at introducere WFS udvider SICK sin portefølje af gaffelsensorer med et produkt, som er specielt designet til ikke transparente etiketter på forskellige bærematerialer samt dobbelt ark detektion. WFS opnår en særlig præcision, da den med sin specielt tynde undergaffel kan placeres direkte i forbindelse med labeldispenseren. Samtidigt sørger den korte reaktionstid, 50 µs, for en super korrekt labelplacering.

Idriftsættelsen er hurtig og simpel.
Indjustering af sensoren foregår enten ved dynamisk eller en statisk funktion. Ved dynamisk indjustering aktiveres knappen blot imens maskinen kører. Nu måles værdi fra label og fra baggrundspapir og skifterværdien sættes midt i mellem. Indlæring foretages samtidigt med at maskinen kører og der er ikke behov for at label holder stille, da signalet på udgang er aktiv under indlæring. Indlæring kan også fortages via ledning således kan PLCen sørge for at processen altid er optimal, også efter udskiftning af labelrulle. WFS er den pålidelige og økonomiske løsning, når det gælder om at detektere forskellige etiketter, selv ved høje hastigheder, sikkert og præcist med et minimum af installationsbesvær.

Til de mindste mål
Det er ikke kun sensorens egne mål som er små. Ved at benytte knivskarp optisk teknologi kan der fortages sikker detektering af labelafstand ned til 2 mm, samtidig kan den enkelte label være så lille som 2 mm. Dette giver en uhørt grad af sikker detektion.
Benytter du en ældre type af gaffelsensor kan vi anbefale en test på din maskine,


Produkt Information:
https://www.mysick.com/saqqara/pdf.aspx?...

SICK A/S
Bregnerødvej 133
DK-3460 Birkerød
Tlf: +45 45826400
E-mail: sick@sick.dk
www.sick.dk


SICK A/S
Lejervej 17
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311

Send til en kollega

0.063