23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sanistål og Renold kædes sammen

Sanistål har netop indgået en samarbejdsaftale med en af verdens førende kædefabrikanter, Renold. Fremover kan Sanistål således tilbyde sine industrikunder et bredt program inden for både standard- og specialkæder af særlig høj kvalitet.

Kvalitet er den største styrke
En kæde af god kvalitet kan være med til at reducere virksomhedens nedetid og øge produktiviteten. Renold er internationalt anerkendt for sin uovertrufne kvalitet, hvilket i hverdagen opleves i form af længere levetid, større sikkerhed og minimalt behov for vedligehold. Renolds sortiment omfatter blandt andet: den kendte Bluebox-kæde, en af verdens bedste standardkæder; SD-kæden, som er konkurrencedygtig både på kvalitet og pris; og specialkæderne, som kan tilpasses individuelle applikationer efter behov.

Kunderne får adgang til mere
For Saniståls kunder betyder samarbejdet, at de får adgang til et langt bredere kædeprogram end tidligere og dermed mulighed for at købe alle kæder samlet ét sted. Dertil kommer, at hele 11 interne sælgere fra Sanistål og 2 eksterne sælgere fra Renold står til rådighed med service og teknisk rådgivning om kæderne.

Renolds kædeprogram forhandles fra 9. januar 2012 i Saniståls webbutik på www.sanistaal.dk samt i flere af Saniståls butikker landet over.

Læs mere om det nye samarbejde med Renold her

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811

Send til en kollega

0.047