23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Suveræne nitter til krævende applikationer!

AVN Teknik repræsenterer Avdel, som er en internationalt anerkendt producent af blindnitter. Avdel har udvidet produktprogrammet af Monobolt® nitter, som er ideelle til svære applikationer, der kræver énsidet adgang og stor befæstelsesstyrke!

AVN Teknik har stor erfaring indenfor befæstelsesteknik og et bredt og varieret sortiment indenfor blindnitter, blindnittemøtrikker og konstruktionsbolte samt tilbehør.

AVN Teknik repræsenterer Avdel, som er en internationalt anerkendt producent af blindnitter.
Avdel har udvidet produktprogrammet af Monobolt® nitter, som er ideelle til svære applikationer, der kræver énsidet adgang og stor befæstelsesstyrke, oplyser AVN Teknik.

Monobolt® nitterne er specielt designet til at give en ekstrem høj ydelse.
En mekanisk låsemekanisme, som holder på overskydende stifter, giver en stærk vibrationsmodstand uden at forårsage skader, elektriske problemer eller raslen pga. løse stifter. Den synlige lås giver mulighed for visuel inspektion, og derved sikres korrekt installation og optimal udførelse.

Monobolt® nitternes radialt udvidede krop er i stand til at udfylde uregelmæssige, overdimensionerede og fejljusterede huller og samtidig skabe vibrations-modstandsdygtige huller.
Et bredt greb-sortiment imødekommer store variationer i materialetykkelse.

Monobolt ® nitterne fås i str. 4,8 - 6,4 - og 10,0 mm og kan bruges i en lang række applikationer til at reducere produktionstid og produktionsomkostninger.

Monobolt® nitter produceres i følgende udførelse:
Serie 2711 - Rustfrit stål
Serie 2771 - Stål, zink- belagt og blank overflade
Serie 2774 - Aluminium


AVN Tekniks tekniske konsulenter har mange års erfaring og kan løse specialopgaver samt rådgive omkring enhver befæstelsesopgave. Desuden repræsenterer AVN Teknik foruden Avdel også producenten Bralo.

Du kan læse meget mere om Avdels Monobolt® nitter her

Kontakt AVN Teknik, på tlf.: 70 20 04 11 eller skriv til avn.teknik@avn.dk, for yderligere information!


AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Send til en kollega

0.032