23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Desoutters kulfibre-aflastningsarme reducerer overbelastning!

Desoutter har udvidet programmet, og gennemført en række forbedringer på deres kulfibre-aflastningsarme, som er ideelle til lette samleopgaver med håndholdte elektriske eller trykluftdrevne skruetrækkere

Det gælder om at skabe et effektivt arbejdsflow og gode arbejdsforhold for medarbejderne, som betjener maskinerne, så risikoen for skader undgås.

Desoutter har udvidet programmet, og gennemført en række forbedringer på deres kulfibre-aflastningsarme, som er ideelle til lette samleopgaver med håndholdte elektriske eller trykluftdrevne skruetrækkere, oplyser AVN Teknik, som er Desoutters foretrukne samarbejdspartner i Danmark.

Aflastningsarmenes force er et stort operationsområde med en minimal optagelse af plads.
Kulfibre-udgangsmaterialet gør aflastningsarmene meget lettere og nemmere at manøvrere og kulfibre-materialet tilfører armene en robusthed, som sikrer, at aflastningsarmene kan udføre gentagne og tunge operationer over en lang periode.

Anvendt sammen med et Desoutter balanceophæng reduceres risikoen for overbelastning, der kan forårsage ændringer i sener, muskler, knogler og led, som kan påvirke hele nervesystemet, også kaldet (HAVS) Hånd-Arm-Vibration-Syndrom. Syndromet kan nemt opstå i forbindelse med monotomt arbejde med vibrerende håndholdt maskineri.

Desoutters aflastningsarm og balanceophæng klarer hele belastningen, og det ergonomiske tilbehør tillader, at værktøjet bevæger sig ubesværet og jævnt. Det fjerner belastningen fra arm og skulder og eliminerer derved operatørens fysiske belastning, men øger samtidigt produktiviteten og arbejdsglæden.

Desoutters aflastningsarme har en begrænset arbejdsvinkel for at undgå overbelastning af operatørens håndled, max. 20° på den største arm 200 Nm, og max. 60° på den mindste 12 Nm arm.

Desoutters aflastningsarme er kompatible med Desoutters omfattende program indenfor elektriske og pneumatiske værktøjer, og derfor kan AVN Teknik tilbyde specielt designede kundetilpassede løsninger i enhver produktion.

Kontakt AVN Teknik for yderligere oplysninger på tlf: 70 20 04 11!

Desoutters hjemmeside

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Send til en kollega

0.062