23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskindirektivet i den virkelige verden

Nye kurser hos Maskinsikkerhed ApS om Maskindirektivet, CE-mærkning, brugsanvisninger, maskiners el-systemer ifølge DE/EN 60204-1og Sikre styringer ifølge DS/EN ISO 13849 åbner op for det.

Efter i en årrække at have lavet mange firmakurser (40-50 årligt) har Maskinsikkerhed ApS, på mange forespørgsler, lanceret en hel række åbne kurser om maskinsikkerhed. Kurserne har alle til formål at få Maskindirektivet ned på jorden og ind i den praktiske verden, som fabrikanter og brugere står i til daglig.

Nogle kurser er startkurser, "Maskinsikkerhed og CE-mærkning" mens andre er nede i detaljen, som for eksempel "Hvilke krav er der til dokumentation og måling af maskiners el-system, og hvordan udføres det i praksis?", "Praktisk design, dokumentation og validering af sikre styringer efter 13849" mv.

Kurserne giver deltagerne praktisk anvendelig viden og konkrete løsninger om både generelle og meget specifikke områder af Maskindirektivet og de standarder der fortolker Maskindirektivets krav.

Maskinsikkerhed ApS er et rådgivende ingeniørfirma inden for maskinsikkerhed. Til daglig rådgiver vi både maskinfabrikanter der designer nye maskiner og brugere, der har maskinerne kørende i deres virksomhed.

Den viden vi har opbygget gennem årerne kombineret med vores praktiske erfaring fra design af maskiner, brug og ombygning mv., vil vi gerne give videre på vores kurser. Vi har selv stået med spørgsmålene, og derfor kan vi give helt klare svar på hvad man må i forhold til Maskindirektivet og de forskellige standarder – og ikke mindst hvordan udfordringerne kan løses.

Læs mere om Maskinsikkerheds kurser på vores hjemmeside.

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675

Send til en kollega

0.047