23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt varemærkekoncept fra Pilz - 4-dobbelt sikkerhed

Pilz understreger visuelt virksomhedens udvikling til leverandør af løsninger til alle automatiseringsopgaver – Det gule bånd symboliserer 4-dobbelt sikkerhed

Pilz understreger med nye reklamemotiver og ny fremtoning sin vision om at være udbyder af løsninger til industriel automatisering

Den mest påfaldende ændring: Pilz' varemærke, den gule pil, er blevet tredimensionel og dynamisk udvidet til et gult bånd, der går igen i alle trykte og digitale medier. Det omfatter, forbinder og kombinerer de komponenter, systemer og serviceydelser, som Pilz tilbyder i dag. Identiteten med et nyt farve- og fotokoncept arbejder med nedtonede, kølige farver i et blå-gråt farveskema.

Den nye varemærkeidentitet symboliserer den firedobbelte sikkerhed inden for automatisering, som
Pilz tilbyder sine kunder: Teknisk, personligt, økologisk og økonomisk. Teknisk sikkerhed, fordi maskiners og anlægs sikkerhed altid er en del af produkterne og løsningerne fra Pilz. Personlig sikkerhed, fordi kunderne kan stole på en professionel rådgivning og individuel udførelse. Den økologiske dimension står for energieffektive produkter og miljøvenlige applikationer, fordi implementeringen af applikationer, der skåner miljøet, altid har førsteprioritet. Og som det sidste består den økonomiske dimension af effektive produktionsforløb og sikkerhed for investeringerne med systemløsninger fra Pilz. På denne måde udvider virksomheden begrebet sikkerhed ud over det rent tekniske.

"Automatisk rigtigt" er det kommunikative hovedtema bag det nye varemærkekoncept. "Når en virksomhed er på udkig efter en løsning til sine automatiseringsopgaver, træffer den altid den rigtige beslutning med Pilz – uanset om den har behov for en sikker løsning eller ej", forklarer Horst-Dieter Kraus, leder af marketing og kommunikation hos Pilz, om ideen bag den nye varemærkeidentitet.

Automatiseringsvirksomheden har med sine innovative produkter udviklet sig til et af de stærke varemærker i branchen. I dag er Pilz i hele verden synonymt med sikkerhed inden for industriel automatisering: Pilz = gul = sikkerhed. Aktuelt er Pilz blandt de førende varemærker i Tyskland med en registrering i standardværket for tysk varemærkehistorie "Deutsche Standards – Marken des Jahrhunderts" (Tyske standarder – århundredets varemærker). I de senere år har virksomheden udvidet sit program, f.eks. med lanceringen af automatiseringssystemet PSS 4000, og tilbyder i dag en omfattende portefølje af løsninger til al automatisering.

Se Pilz' nye profilfilm "the spirit of safety" på YouTube her »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.047