23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pilz på Hannover-messen 2012

Fra d. 23.-d. 27. april 2012 mødes faggæster og udstillere fra hele verden Hannover-messen. Som førende specialist inden for automatisering præsenterer Pilz bl.a. innovative løsninger inden for områderne emballering, jernbaner, vindenergi og presser.

Fra den 23. til den 27. april 2012 mødes faggæster og udstillere fra hele verden på de otte hovedmesser på Hannover-messen. Pilz udstiller på hovedmessen "Industrial Automation" i hal 9stand D17. Som førende specialist inden for automatisering præsenterer vi bl.a. innovative løsninger inden for områderne emballering, jernbaner, vindenergi og presser.

Vi kender alle brancher

Vi præsenterer med nye produkter og brancheløsninger, hvordan intelligente automatiseringsløsninger gør maskiner og anlæg sikre og mere produktive:

Jernbane- og trafikteknik: Overvågning af jernbaneoverskæringer, sikre sporskifter og beskyttelse i forbindelse med persontransport.
Vindenergianlæg: Løsninger til overvågning af funktioner som f.eks. pitch-indstilling, overvågning af hastighed og akselbrud.
Presser: Sikkerhedsteknisk udstyr, ombygning og drift af presser. Lige fra nykonstruktion til eftermontering af gamle anlæg.
Emballeringsmaskiner: Komplette løsninger med automatiseringskomponenter og -systemer, fra sikker sensorteknologi over styringer, betjening og visning til drevteknik.

Oplev på en overskuelig måde i Hannover, hvad Pilz allerede har implementeret i denne og i andre brancher, og tal personligt med vores eksperter om dine projekter og krav.

Serviceydelser inden for sikkerhed som yderligere hovedpunkt

Derudover forklarer eksperter fra Pilz, hvilke krav og desuden hvilke muligheder producenter har med maskindirektivet, samt hvilke udfordringer de driftsansvarlige står overfor, når det drejer sig om sikkerhed på arbejdspladsen.

Partnerland på Hannover-messen 2012: Kina

Som global ambassadør for sikkerhed har vi en kontaktperson for det kinesiske marked på vores stand. Med vores lokale engagement gør vi en indsats for en større lokal bevidsthed om sikkerhed. Vi glæder os til at møde dig!

Se vores "Hannover-messe" video på YouTube her »

Yderligere oplysninger om Hannover-messen »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.031