23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hydraulik-butik i Sanistål Vallensbæk

Sanistål i Vallensbæk står klar med et veluddannet personale til at yde førstehjælp til defekte hydraulikslanger.

Det skal gå stærkt og sikkerheden skal være på plads, når en defekt hydraulikslange skal erstattes med en ny. Medarbejderne i Saniståls hydraulik-butik i Vallensbæk har flere års erfaring med hydraulikslanger og kan defor løse problemet på stedet. Inden for ganske få minutter er den nye slange klar, så kunden hurtigt og sikkert kan genoptage sit arbejde.

I butikken i Vallensbæk findes en særlig afdeling i butikken, som hedder hydraulik-butik. Her tilbyder vi et stort sortiment af Parker-komponenter til montering af hydraulikslanger samt tilhørende rørledningskomponenter. Butikken tager imod alle typer koblinger og alle typer slanger, 1-lags, 2-lags osv.

Læs mere her om Saniståls hydraulik-butikker rundt om i hele landet.

Parker Tracking System
Samtlige slanger, som er presset hos Sanistål i Vallensbæk, indgår automatisk i Parker Tracking System (PTS). Første gang Sanistål presser en ny slange for en kunde, klæbes et PTS-nummer på slangen. Næste gang slangen er defekt, kan kunden nøjes med at oplyse dette nummer over telefonen. Sanistål presser og har den nye slange klar, når kunden ankommer til Jydekrogen 2.

Læs mere her om PTS og se, hvilke butikker der har Parkers universelle registreringsssystem for hydraulikslanger.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811

Send til en kollega

0.141