23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Power Tools til Industrien

Stiller du høje krav til dit værktøjs ydeevne, levetid og sikkerhed? Så kig i vores helt nye brochure om Power Tools og tilbehør til industrien og bliv inspireret til, hvordan du udfører arbejdet langt mere effektivt.

Sæt power på arbejdet
Der er ingen tvivl om, at det er langt mere effektivt at udføre et stykke arbejde med el-værktøj end med almindelig håndkraft. Dels får du "power" til at få mere fra hånden på kortere tid, dels er arbejdet med el-værktøj som regel også mere skånsomt for helbredet.

Hos Sanistål finder du et bredt og dybt udvalg af el-værktøj og tilbehør. Vi ved, at du stiller høje krav til værktøjets ydeevne, levetid og sikkerhed. Vi forhandler derfor udelukkende produkter fra anerkendte, markedsledende leverandører, som leverer værktøj og tilbehør af højeste kvalitet.

Ny brochure
I vores aktuelle brochure om Power Tools og tilbehør kan du se og læse om udvalgte produkter fra vores brede sortiment.

Se brochuren her

Hele vores sortiment af Power Tools og tilbehør finder du i vores webbutik. Vil du se lagerbeholdning og priser, skal du blot logge dig ind i webbutikken. Du finder også et stort udvalg af samme produkter i flere af vores butikker landet over. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 96 30 60 00.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811

Send til en kollega

0.109