23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den energirigtige trykluftovervågning

Fritz Schur Teknik lancerer KDDM-2 Knocks differenstrykmåler, som måler gennemstrømningen af trykluft eller neutrale gasser i trykområdet 0-16 bar og/eller i flowområdet fra 150-5000 l/min. med en nøjagtighed på +/- 3 %.

Performance svigt er dyrt.

Performance svigt på trykluftsiden fører ofte til øgede energiomkostninger. Eksempelvis svarer en lækage på 0,5 mm der udvides til 1 mm, til et højere energiforbrug på 400 %, som reelt svarer til et energi merforbrug på 38% på maskinens drift. Ikke nok med at tryklufttab er dyrt, maskinens output vil ligeledes være nedadgående, det kan medføre maskinstop og fejlprodukter, der igen kan resultere i leveringssvigt, og sidst men ikke mindst er der også risikoen for ulykker i selve produktionen.

Den energirigtige løsning;

Fritz Schur Teknik lancerer KDDM-2 Knocks differenstrykmåler, som måler gennemstrømningen af trykluft eller neutrale gasser i trykområdet 0-16 bar og/eller i flowområdet fra 150-5000 l/min. med en nøjagtighed på +/- 3 %. Via sit LED display kan måleren let programmeres via 3 taster til L/sec, L/min eller gal/h. LCD displayet er opbygget med betjeningssikkerhedsfunktion, der giver brugeren mulighed for output i flow, tryk eller volumen samt hurtigt giver brugeren et overblik over forbrug. Differenstrykmåleren styres via analogt output, 0-10 v eller 4 – 20 mA, og er klassificeret i en IP 65 udførsel. Single monteret eller modulær gennemstrømningsmåler for trykluft eller neutrale gasser.

Den intelligente software til KDDM-2, som er et sandard officeprogram, tillader brugeren at overvåge samt bruge alle tænkelige data via de digitale udgange. Om man bruger måleren som single, modul eller fabriksovervågning med flere moduler, overvåger softwaren fra simple til komplekse installationer afhængig af brugerens behov.

Tryk/flowmåleren kan stå alene i produktionen/maskinen og har ikke brug for anløb eller efterfølgende plads for at måle sine værdier. Dette gør det muligt også at bruge systemet integreret i ens luftbehandlingsopbygning / modulopbygning for at spare plads, samt sikre optimal sikkerhed, filtrering og ikke mindst regulering og dermed opretholde den rigtige indstilling og økonomi.

Fritz Schur Teknik lagerfører hele programmet af Futura serien fra Knocks i Danmark. Vi tilbyder teknisk rådgivning og er leveringsdygtige fra dag til dag på området. Yderligere information om produktet eller Fritz Schur Teknik fås på tlf. 7020 1616 eller contact@fst.dk // www.fst.dk
For yderligere informationer omkring tryk/flowmålere kontakt venligst Salgschef Søren E. Christensen på sec@fst.dk.

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412

Send til en kollega

0.063