23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udsugning - også på byggepladsen

En arbejdsgiver har fået en retslig tiltale med krav om bøde, fordi medarbejderne ikke anvendte den lovpligtige procesudsugning i forbindelse med svejsning.

En arbejdsgiver har fået en retslig tiltale med krav om bøde, fordi medarbejderne ikke anvendte den lovpligtige procesudsugning i for-bindelse med svejsning.

Medarbejderne var ved at svejse på en stålkonstruktion i et nybygget erhvervs-byggeri. Der var endnu ikke isat vinduer og døre i byggeriet.

Det, at svejsningen ikke foregår i et lukket rum eller i en svejsekabine, ændrer ikke på kravene i Bekendtgørelsen om anvendelse af proces-udsugning i forbindelse med svejsning og slibning.

Der er tidligere blandt vore kunder blevet afgivet retslig tiltale for denne type overtrædelse, og det er netop de medarbejdere, der arbejder udenfor virksomheden, som man som arbejdsgiver bør sikre sig, er instrueret og er bekendt med kravene for arbejdets udførelse herunder bla. anvendelse af procesudsugning.

Kontakt Avidenz A/S for yderligere oplysninger om dette emne - og husk du kan altid tilmelde dig vort nyheds brev på www.avidenz.dk.

Avidenz A/S
Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28124341

Send til en kollega

0.064