23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PNOZmulti: Originalen fejrer fødselsdag!

Ti år med de konfigurerbare styringssystemer (sikkerhedsrelæer) PNOZmulti – og succesen fortsætter med PNOZmulti 2.

I november 2002 blev PNOZmulti præsenteret for offentligheden på sps ipc drives, den førende fagmesse for automatisering. Med den nye materielkategori "Konfigurerbare styringssystemer" lukkede Pilz dengang hullet mellem de klassiske sikkerhedsrelæer og de programmerbare styringssystemer. I dag er det konfigurerbare styringssystem verdens oftest anvendte sikkerhedssystem. På sps ipc drives 2012 i Nürnberg fortsætter Pilz succesen – med det nye PNOZmulti 2.

Anvendes til overvågning af flere sikkerhedsfunktioner

PNOZmulti anvendes især, når der skal overvåges flere sikkerhedsfunktioner på én maskine. Systemet er multifunktionelt, frit konfigurerbart og skræddersyet til brug inden for mange områder, hvor der konstrueres anlæg og maskiner. Med styringssystemet kan man overvåge sikkerhedsfunktioner som nødstop, beskyttelsesdøre, lysbomme, tohåndsbetjening og flere andre. Derudover kan PNOZmulti udføre standardstyringsfunktioner.

Præsentation af PNOZmulti 2 på sps ipc drives

På sps ipc drives 2012 præsenterer Pilz med det nye basismodul PNOZ m B0 næste generation af konfigurerbare styringssystemer. Ligesom for ti år siden er brugervenlighed også en central produktegenskab i det nye PNOZ m B0: Det nye basismodul er kun 45 mm bredt. 20 sikre indgange, hvoraf op til otte kan konfigureres som standardudgange, samt et belyst display gør det muligt at spare tid til konfiguration og diagnose og reducere udviklingsomkostningerne. PNOZ m B0 opfylder PL e og SIL CL 3 og er effektivt fra tre sikkerhedsfunktioner.

Det nye indgangs-/udgangsmodul PNOZ

Derudover viser vi i Nürnberg også det nye indgangs-/udgangsmodul PNOZ m EF 8DI4DO, der for første gang har både 8 sikre indgange og 4 sikre halvlederudgange (PL e, SIL CL 3) i ét modul, der kun er 22,5 mm bredt. Udvidelsesmodulet kan konfigureres med PNOZmulti Configurator fra version 9.

Yderligere oplysninger:

PNOZmulti »
sps ipc drives »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.047