23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eegholm ny distributør af WEG el-motorer

Som noget nyt kan Eegholm a/s tilføje WEG produkter til sit sortiment. Distributionen af WEG el-motorer foretages fra centrallager i Sønderborg.

En af verdens førende producenter af el-motorer, WEG, har valgt Eegholm som deres distributør til det danske industrimarked. Med etablering af centrallager har vi nøglen til at sikre vores kunder en høj leveringsgaranti af det velkendte kvalitetsprodukt.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har arbejdet meget længe i kulissen for at finde lige nøjagtig det, vi har brug for. Nemlig en leverandør som vi kan lave holdbare aftaler med specielt på pris, kvalitet og fleksibilitet”, udtaler Erling Ewers, Director, Eegholm.

Udover en uovertruffen produktkvalitet og overholdelse af gældende normer, lever WEG fuldt op til de skærpede krav til motorernes effektivitet og energiøkonomi.

WEG’s brede produktprogram gør det nemt at finde en egnet motor uanset krav; høj virkningsgrad, lang levetid, stor driftsikkerhed og støjsvag drift. Mange af vores kunder har fået øjnene op for vigtigheden af WEG’s brede produktprogram.

Kort om WEG
WEG med hovedsæde i Jaraguá do Sul, Brasilien, blev grundlagt i 1961 som producent af el-motorer. WEG er en global spiller på markedet for energieffektive løsninger og har på verdensplan mere end 25.000 ansatte.

I dag er WEG storleverandør af el-motorer, frekvensomformere, softstartere og transformere. WEG producerer årligt 10 millioner el-motorer og er repræsenteret i mere end 110 lande, har datterselskaber i 24 lande og produktionsfaciliteter i 12 lande.

”Gennem samarbejdet med Eegholm styrker vi vores position på det danske marked og vi byder Eegholm velkommen som WEG distributør”, siger Håkan Johannison, Distributor Manager, WEG Skandinavien.


Yderligere oplysninger

Kontakt Product Manager, Gunnar Johannsen, direkte 7312 1219, guj@eegholm.dk, eller kig forbi www.eegholm.dk.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047