23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny fleksibel vedhæftningstester

Test vedhæftning efter dollymetoden

De fleste fabrikerede produkter, lige fra de største menneskeskabte strukturer til de mindste husholdningsredskaber, påføres et beskyttende eller kosmetisk dæklag; og hvis dette lag svigter, kan det i bedste fald resultere i ekstraudgifter til omarbejde.

Vedhæftningstest foretaget efter dæklaget er påført, kan fastsætte hvor stærk bindingen er mellem underlaget og belægningen hhv. mellem de forskellige belægningslag. Testen kan også måle visse underlags klæbestyrke. Derfor indgår vedhæftningstest rutinemæssigt i inspektions- og vedligeholdelsesprocedurer således at man på et tidligt tidspunkt opdager potentielle fejl i dæklaget.

Til dette formål er Strenometer glade for at kunne præsentere den nye vedhæftningstester model 506 fra Elcometer Ltd. der fås både i en analog og en digital udgave.

Model 506 er en fleksibel vedhæftningstester efter dollymetoden. Den er håndholdt, ergonomisk udformet og nemt at transportere, og er således ideel til brug såvel i laboratoriet som i marken.
Belastningen påføres ved at dreje på et håndsving, og kan derfor anvendes af alle. Prøveresultaterne er derfor heller ikke påvirkede af om de er udført af en smed eller en ny lærling! Instrumentet kan måle op til 50 MPa med en nøjagtighed på ± 1 % af hele skalaen, og giver således sikre, gentagelige målinger over hele skalaen.

Vedhæftningstester Model 506 er et meget brugervenligt instrument som, på trods af at det ikke vejer ret meget, er både kraftigt og robust og dermed egnet til hyppige test og til brug i barske og farlige miljøer. Det er forseglet, stødresistent og støv- og vandtæt svarende til IP65.

Model 506 fås til 14,2; 20 og 50 mm dollyer, der fastgøres med en lynkobling. Den kan således bruges på såvel metal som på træ, beton og mange andre typer underlag.

Det lave testhoved gør det muligt at komme til på sværttilgængelige områder, og sikkerhedsremmen forhindrer utilsigtet skade på omgivelserne under test på lodrette overflader.
Skørter til forskellige underlagstykkelser og vedhæftningsstyrker gør det muligt at teste på plane eller buede overflader.

Vedhæftningstester model 506 kan leveres som et sæt eller alene med mulighed for tilkøb af ekstra tilbehør (skørt, dolly, kniv).

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.047