23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tyveri Alarm fra VS AUTOMATIC giver tryghed

Friis MC på Høegh Guldbergs Gade har valgt VS Automatic til at sikre hele huset. Det giver tryghed. VS Automatic leverer også alarmer til private. "Alarmsystemet fra VS Automatic"

Fælles alarm-system giver tryghed

Friis MC på Høegh Guldbergs Gade har valgt VS Automatic til at sikre hele huset. Det giver tryghed. VS Automatic leverer også alarmer til private.

"Alarmsystemet fra VS Automatic er utroligt let at bruge og har siden det blev programmeret færdigt, fungeret upåklageligt."

Sådan lyder det fra Heidi Friis, der er indehaver af Friis MC på Høegh Guldbergs Gade.

Det var Heidi Friis’ far, der lagde grunden til forretningen, da han i 1991 etablerede sin bilforretning på Norgesvej. "I 1993 flyttede han her til Høegh Guldbergs Gade, og her har vi haft til huse siden", fortæller Heidi Friis. Hende mor solgte i en periode autocampere fra domicilet også: " Men da de flyttede ud i 2008, begyndte jeg at sælge motorcykler."

Året efter solgte hendes far sin del af bilforretningen, og dermed fik Heidi hele huset på Høegh Guldbergs Gade for sig selv. "Men det var jo alt for stort et hus til en motorcykelforretning, så jeg begyndte at søge efter lejere, som jeg kunne dele med." I dag er er fem lejere i huset: En bilforretning med navnet Huset Friis, som ejes af Brian Olesen fra Hatting, Carmagic bilklargøring, den nyåbnede Rikkos Synshal og endelig er et sko-outlet. "Det trækker virkelig nogle mennesker til", lyder det tilfreds fra Heidi.

Står for den samlede sikring

For hende var der aldrig nogen tvivl om at VS Automatic skulle være leverandør af alarmsystemer til huset: "Jeg har jo altid brugt VS Automatic."

Derfor var det også nærliggende at indgå en aftale om, at lejerne kunne betale for alarm-system over huslejen, så VS Automatic kom til at stå for hele den samlede sikring af huset.

"Vi har fået et system, hvor vi alle har adgang til fællesrum, og derudover hver især kun har adgang til vores egne lejemål."

Heidi fortæller, at da det fælles alarmsystem skulle installeres, indhentede hun forskellige tilbud:

"Men jeg kender jo VS Automatic, og på sigt var de billigst. Det var lidt dyrere at få dem til at sætte systemet op, men den månedlige ydelse var billigere."

"Det betyder også meget for mig, at VS Automatic er et lokalt firma."

"Det er nogle rare mennesker, der er dejlige at omgås, og som er hurtige til at rykke ud, hvis man skal have lavet. Deres indstilling er ”hvis man ikke lige har løsningen, så finder man løsningen".”

"Jeg er meget tilfreds med systemet. Det har kørt upåklageligt, siden det blev programmeret."

"Det er dejligt let at bruge. Og selvom vi er fem lejere, har vi et samlet display, så vi kan se, hvilke alarmer der er slået til og fra. På den måde ved man altid, hvem der er i huset."

"Det giver tryghed. Den præventive virkning i at have alarm er også vigtig for os, for det er jo attraktive varer, vi har i huset."

Også sikring til private
VS Automatic laver ikke bare sikring til erhvervslivet, men også til private.

Det sidste er desværre ekstra aktuelt i den kommende tid, for julemåneden og julen er – sammen med sommeren – højsæson for indbrud.

VS Automatic har forskellige sikrings-løsninger, som kan sammensættes så den passer til den enkelte husstand. For der er ikke noget, som er ret meget værre end at komme hjem til et hus, som er gennemrodet af ubudne gæster. Det skulle da lige være at overraske tyveknægten midt i forehavendet.

Kontakt VS Automatic på tlf. 75 64 18 99, hvis du også vil høre om, hvad alarm kan gøre for dig og din familie.

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802

Kontaktperson

TS
Torben Steffensen
Direktør
+45 75641899 tds@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.032