23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny fabrikschef

Jan Michael Nielsen er tiltrådt som fabrikschef hos tætnings- og pakningsproducenten Betech Seals

Jan Michael Nielsen har en mangeårig baggrund fra forskellige niveauer i produktion og konstruktion i Nissens Kølerfabrik A/S, heraf 14 år som produktionschef. Efterfølgende har han arbejdet en årrække hos sengeproducenten Scandi Sleep A/S som produktions- og fabrikschef.

Jan er 51 år og uddannet som maskinmester. Han har gennem de seneste 10 år opnået kompetencer i LEAN metodik gennem uddannelse og praktiske erfaringer fra både store optimeringsprojekter og mindre, løbende forbedringsprojekter.

Betech Seals har gennem de seneste 4-5 år opnået meget tydelige resultater på både kvalitet, effektivitet og medarbejdertrivsel ved en løbende introduktion og omstilling til den anerkendte LEAN filosofi for ledelse og produktionsstyring.

Med sin solide baggrund som produktionsleder, kompetencer indenfor TS 16949 kvalitetssikring samt erfaringer med stanseprocesser og -værktøj skal Jan blandt andet føre Betech Seals’ fabrik og produktionssystemer videre til næste LEAN level.

Se, hvilke industrier Betech Seals samarbejder med som leverandør af pakninger og andre tekniske komponenter.

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Betech Seals.

Følg Betech Seals på LinkedIn.


Polymeric Solutions i Skandinavien, Nordeuropa og Asien

Sammen med søsterselskaberne Codan Tech A/S (Køge) og Codan Tech Qingdao Ltd. (Kina) indgår Betech Seals A/S i Polymeric Solutions gruppen.

Polymeric Solutions er specialister i komponenter og produktløsninger baseret på gummi og andre polymere materialer. Gennem ovennævnte selskaber og et fælles salgskontor i Stavanger (Norge) betjenes OEM-og vedligeholdelsesvirksomheder i Skandinavien, Nordeuropa og Asien.

Polymeric Solutions er en forretningsenhed i den børsnoterede teknologi-handelskoncern Addtech AB (OMX Stockholm).

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047